“Belgeleri açıklarsam sokağa çıkamazsın!”

29 Ekim 2013 18:37

AK Parti Milletvekili Recep Özel ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasındaki gerginlik giderek artıyor. Günaydın son olarak Özel’e “Isparta’ya hangi yüzle geliyor!” söyleminde bulunmuştu. Özel de buna karşılık Günaydın’ı tekrar uyararak “Biz senin kirli çamaşırlarını pazara çıkartırsak asıl sen Isparta’da dolaşamazsın. Elimizdeki bir takım bilgi ve belgeleri biz bugüne kadar hiç ağzımıza almadık” dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a fena yüklendi. İkilinin arasındaki gerginlik bir süredir devam ediyordu ancak bugün gelinen noktada kılıçlar resmen çekildi. Günaydın, yaptığı değerlendirmelerde Özel’e yüklenip “Hangi yüzle Isparta’ya geliyor” demişti. Bu söylemin ardından mikrofonu eline alan Özel, daha öncede olduğu gibi Günaydın’ı tekrar uyardı.

“SOKAĞA ÇIKAMAZSIN!”

Kendisini son kez uyardıklarını bildiren Özel, “Biz senin kirli çamaşırlarını pazara çıkartırsak sen Isparta'da dolaşamazsın. Elimizdeki bir takım bilgi ve belgeleri biz bugüne kadar hiç ağzımıza almadık” dedi. Güzel bir seçim ortamı yaşansın istediklerini ancak bu ortamın sağlanamadığını ifade eden Özel, “Başkan Günaydın’ın hangi kirli ilişkilere girdiğini biliyoruz. Artık vatandaş kavga siyaseti istemiyor” diye konuştu. Özel’in açıklaması şu şekilde; “Isparta kamuoyunda bir takım bilgi kirlilikleri gerek belediye başkanı gerekse diğer parti temsilcileri tarafından gündeme getirilmekte. Geçen danışma meclisinde Sayın Belediye Başkanına şunu söyledim; ‘Biz siyasi üslubumuzu bozmuyoruz. Sen de siyasi üslubunu bozma.’ Vatandaş artık kavga siyasetinden hoşlanmıyor. Biz bunu söyledikçe arkadaş; ‘Isparta’ya gelemezler, sokakta dolaşamazlar, hangi yüzle Isparta’ya geliyorlar, gelsinler elimi öpsünler’ gibi sanki biz ondan bir şeyler için icazet alacağız tavrı içerisine giriyor.

“ŞURADA 3-5 AY GÖREV SÜREN KALDI

O ZAMANA KADAR SAYGI DUYARIZ”

Kendisini son kez uyarıyoruz. Biz senin kirli çamaşırlarını pazara çıkartırsak asıl sen Isparta’da dolaşamazsın. Elimizdeki bir takım bilgi ve belgeleri biz bugüne kadar hiç ağzımıza almadık. Ne kirli ilişkilere girdiğini biliyoruz. Apart ve yurt temsilcileri SDÜ’ye yapılacak olan projeyle ilgili kendisiyle görüşüyorlar. Orada bizleri hedef alıyor. Sanki siz neden apartçılık yapıyorsunuz der gibi. Sanırım kendisi apartçılık yapıyor, başkalarının apartçılık yapmasını istemiyor. Oradan bize yükleniyor. Kendisini son bir kez daha uyarıyorum. Şurada görev sürenin bitmesine 3-5 ay kaldı. O güne kadar Isparta’nın belediye başkanısın ve biz sana görev sürenin sonuna kadar saygı duyarız. Çünkü Isparta halkı seni seçti. Seviyeni lütfen bozma. Seçim döneminde biz belli kriterler içerisinde seçim propagandamızı yaparız. Sana vermiş olduğumuz emaneti de inşallah 31 Mart’ta teslim ediyoruz. Isparta’da en makul adayla seçime gireceğiz ve bu seçimi de alacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın.”

 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...