AK Parti’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

29 Ekim 2013 18:41

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Uzaktaş’ın mesajı şöyle: “

 “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, O’nun Türk Milletine bıraktığı en büyük mirasıdır.

İşgalci devletlere karşı mücadele verip ulusal bağımsızlığını kazanan Türkiye Cumhuriyeti’nin savaş sonrası elde ettiği kazanımlar, bölgesel ve küresel etkenler de göz önüne alındığında küçümsenemez bir başarıdır.

Cumhuriyet, çağdaş yönetim biçimlerinden biri olan demokrasiyi bağrında geliştirebilen en iyi sistemdir. Kişi hak ve özgürlükleri ancak bu sistem içinde güvence altında olabilir. Türk Milleti de bunu yüceltip geliştirerek, demokrasinin nimetlerinden en üst seviyede sürekli faydalandığı anda elbette çağdaş toplumlar içindeki yerini sağlama alacaktır. Bu nedenle Cumhuriyeti yüceltip geliştirmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır.

Büyük Atatürk’ün eseri olan Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde; Ülkemizin ve Ispartalı vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını  kutlarım.

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...