Ağaçta mahsur kalan yavru kedi güçlükle kurtarıldı

31 Ekim 2013 15:12

Şarkikaraağaç İlçesi’nde ağaçta mahsur kalan yavru kedi, ölümden döndü. Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir çam ağacında uzun süre gelen miyavlama sesleri vatandaşları harekete geçirdi.

Çarıksaraylar Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından kurtarılmaya çalışılırken6 metreyükseklikten düşen kedi, şans eseri yara almadan kurtuldu.

 Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde bir çam ağacının tepesine çıkan yavru kedinin sesini duyan Hastane çalışanı Zafe Önal , itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine, Çarıksaraylar Belediyesi’ne ait bir itfaiye aracı ile olay yerine gelen ekipler, yaklaşık bir gündür ağaç üzerinde mahsur kaldığı öğrenilen yavru kediyi kurtarmak için seferber oldu.

Ağaca merdiven dayayarak yavru kediye ulaşmaya çalışan itfaiye görevlilerinin tüm çabaları sonuçsuz kaldı. Ağacın tepesinde kurtarılmayı bekleyen yavru kedi, görevliler yanına yaklaştıkça her defasında daldan dala atlayarak daha yukarılara tırmandı.

Çevrede biriken kalabalık ve itfaiye ekiplerinden ürken yavru kedi, son bir hamle ile kendisini yakalayan görevlinin elinden kurtulmak isterken, herkesin şaşkın bakışları arasında ağaçtan düştü. Kısa bir süre sonra kendine gelip kaçmaya çalıştı.

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...