Eğirdir Belediyesi’nden Gövde Gösterisi

31 Ekim 2013 15:18

Eğirdir Belediyesi 28 Ekim 2013 Pazartesi günü Kale Meydanı’nda yeni Atatürk Anıtı’nı açarken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yeni aldığı araçlarla gövde gösterisi yaptı. Başkan Özmeral, “Saygıdeğer halkımız destekliyor, Belediyemiz güçleniyor”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Eğirdir’de birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla kutlandı. Eğirdir Belediyesi tarafından Tarihî Eğirdir Kalesi önünde yeni yapılan Atatürk Anıtı halkın büyük beğenisini kazanırken, tören geçidi sırasında Belediye’nin yeni aldığı araçlar ilk defa geçiş yaptı.

Kale Meydanı’nda coşku içerisinde kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nın yeni yapılan Atatürk Anıtı ile bütünleşmesi 90. yıla damgasını vurdu.

 Belediye’nin sinekle mücadelede kullandığı araçtan gülsuyu püskürtülmesi ve meydana gül kokularının yayılması halkı memnun etti. Vatandaşlar, Belediye’nin güçlendiğini görünce yapılan hizmetlerden ve alınan yeni araçlardan dolayı Başkan Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Saygıdeğer halkımızın destekleriyle Belediyemiz güçleniyor. Hep birlikte daha güçlü bir Eğirdir için el birliği, gönül birliği ile gayretli bir şekilde çalışmalıyız. Saygıdeğer halkımızın güvenini boşa çıkartmadığımıza inanıyorum. Allah’a şükürler olsun, imkânlarımız ölçüsünde hizmetlerimiz devam ediyor. Kaynaklarımızı yerinde kullanmaya çalışıyoruz. Saygıdeğer halkımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber 779 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...