Siyasiler Resepsiyon’da bir araya gelince..

31 Ekim 2013 15:22

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Barida Hatol’de düzenlenen Resepsiyon’a katılım oldukça yoğun oldu. Ancak Isparta’nın siyasetine yön veren isimler aynı karede buluşunca tabi resepsiyonda da yine siyaset konuşuldu.

Tüm Isparta 2014’de yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Öyle ki siyaset artık her platformda konuşuluyor. Bunun bir örneğini de 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonunda yaşandı.

BU MASADA SİYASET ZİRVE YAPTI

Gazetecilerin de katıldığı resepsiyonda ilginç bir kare dikkatlerden kaçmadı. Belediye Meclis Üyeleri İsmail Tanışman ve Ahmet Aydemir ile AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Şenol’un bulunduğu masada ilginç diyaloglar yaşandı. Sohbette Isparta’yı en iyi yönetecek Belediye Başkan adayı arandı, isimler üzerinde çeşitli analizler yapıldı.

“AKP’DE TEŞKİLAT ADAY KONUSUNDA

HATA YAPARSA GÖZDEN GEÇİRİLECEK”

Belediye Meclis Üyesi Tanışman, sohbette AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın en doğru adayın bulunması ödevini teşkilatlara verdiğini, hata yapılması durumunda teşkilatların yeniden gözden geçirileceğini söylediğini hatırlattı.  Bu anlamda teşkilatının ve vekillerin iyi çalışma yapması gerektiğini kaydeden Tanışman, bunu esprili bir şekilde anlattı. Öte yandan bir diğer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir ise temayüllerin birer tavsiye mekanizması olduğunu son sözü yine Başbakan Erdoğan'ın söyleyeceğini ifade etti.

“BAŞBAKAN HİÇ BAŞVURU YAPMAMIŞ BİRİNİ

ADAY GÖSTERİRSE ARKASINDA DURMALIYIZ”

Konuşmaların devam ettiği sırada “Başbakan Erdoğan partiye hiç başvuru yapmamış birini aday gösterir mi?” sorusuna Belediye Başkanlığına ilk aday adaylığını açıklayan Bahattin Şenol’dan yanıt geldi. Şenol, “Tabi ki Sayın Başbakan, başvuru yapmamış bir kişiyi aday olarak gösterebilir. Böyle bir durumda bize yakışan tüm aday adayları partimizde bir basın toplantısı yapıp ‘adayımızın arkasındayız’ açıklaması yapmak olur. Böylece AK Parti siyasetine en uygun hareketi yapmış oluruz”' dedi. Gece siyasi sohbetlerle devam etti.

Bu haber 688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...