“Ne gariptir tüm yolsuzlukları sadece Recep Özel biliyor!”

31 Ekim 2013 15:24

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili Recep Özel’in son dönemdeki tehdit vari açıklamalarına yanıt verdi. Özel’in bu tavırla kendini aşan sözler sarf ettiğini ileri süren Yalçın, “Isparta da bütün yolsuzluklar maalesef sadece Recep Özel’in bilgisi dâhilinde oluyor. Bunları sadece Recep Özel biliyor. Bu çok enteresan” dedi.

Isparta kamuoyu uzun süredir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AKP Milletvekili Recep Özel arasında tırmanan gerginliğe şahit oluyor. Son olarak Özel, açıklamalarından ötürü Başkan Günaydın’ı son kez uyardığını ve böyle devam ederse elindeki bir takım bilgileri halka açıklayacağını belirterek gerilimi daha da artırmıştı. Bu gelişmelerden sonra MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Başkan Günaydın’a sahip çıktı.

”ELİNDE BİLGİ BELGE VAR İSE BU KAFANIN İÇİNDE

DEĞİL CUMHURİYET SAVCILARININ ELİNDE OLMALI”

Eğer Özel’in elinde bilgi ve belgeler var ise bunun Recep Özel’in kafasında değil, Cumhuriyet Savcılarının elinde olması gerektiğini ifade eden Yalçın, Özel’in bu konuşmalarının kendinde merak uyandırdığını söyledi.

“SENİ AŞAR”

Özel’in konuşmalarıyla karşısındaki insanı küçümseme tavırlarına üzüldüğünü kaydeden Yalçın, “Sayın Belediye Başkanımızla ilgili bu yaklaşımları toplum önünde açıklaması Sayın Recep Özel’i aşacak bir durumdur. Isparta bana göre Yusuf Ziya Günaydın’ı bağrına basmış durumdadır. Sayın Günaydın hizmet ederek, çalışarak, tırnaklarıyla kazıyarak bugünlere gelmiş biridir. Bazı kimselerin konuşmalarıyla da kimsenin gözünden düşecek değildir. Ama birinin çıkıp insanların kafasında soru işareti oluşturacak şekilde açıklamada bulunmasına bir Ispartalı olarak üzüldüm. Madem elinde bilgiler, belgeler varsa ve bunlar doğruysa Cumhuriyet Savcılığına gidersin kamuoyuna da ‘sizin seçmiş olduğunuz insan böyle’ dersin. Ama aslı astarı olmayan gerçekte asla olmayan birtakım iftiralarla bir yol alacaklarını sanıyorlarsa bence yanılıyorlar” dedi. 

“BÜTÜN YOLSUZLUKLAR NE GARİPTİR

SADECE RECEP ÖZEL’İN BİLGİSİ DÂHİLİNDE”

Öte yandan CHP, MHP ve AKP’nin siyaseti seviyeli bir şekilde yapmak durumunda olduğunu belirten Yalçın, “Seçimleri siyasi bir seçim alanına çevirmeden götürmemiz lazım ama Sayın Recep Özel, Isparta’ya geldiğinde yaptığı açıklamalarda seviyeyi sürekli bu sahaya çekmeye çalışıyor. Isparta da bütün yolsuzluklar maalesef sadece Recep Özel’in bilgisi dâhilinde oluyor. Sadece Recep Özel biliyor. Bu çok enteresan. Ben bu şekilde insanları karalayıp da insanları itibarsızlaştırmak yerine Isparta’da sayın milletvekilinin ve partisinin ‘biz bu işi 11 senedir beceremedik’ diye özür dilemesinin siyasi ahlaka daha uygun olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.  

KASIM AYI SONUNDA TÜM İSİMLER NETLEŞECEK

Diğer taraftan yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Yalçın, “Çalışmalarımız devam ediyor. Birden fazla aday olan yerler de daha hassas çalışmalar yapıyoruz. Kırgınlıklara, küskünlüklere fırsat vermeden bir yöntem belirleyip oranın coğrafi ve siyasi şartlarına, bölgesel konumuna bakarak aday adayları içerisinden aday tespiti için bir yöntem belirledik. Herkesin vicdanen rahat olduğu ve ismi açıklandıktan sonra herkesin üzerinde anlaşabileceği bir yaklaşımın sergilendiği bir yöntemle çalışmalara devam ediyoruz.  En geç bu ay sonu itibariyle 22 seçim bölgesinde kesin adaylarımız belirlenmiş olacak”  açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...