“Seçimlerde belediyeyi AKP’nin alacağından hiç kuşkum yok”

31 Ekim 2013 15:26

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Av. Tahir Alan, ilk siyasi mesajını verdi. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde belediyeyi alacaklarından hiç şüphesinin olmadığını ifade eden Alan, “Her 2 kişiden biri bize oy veriyorsa her türlü fikrin AK Parti içerisinde hayat bulduğunu görürsünüz” dedi.

Eski Doğru Yol Partisi İl Başkanı Av. Tahir Alan, geçtiğimiz günlerde resmen AK Parti’ye aday adaylığı müracaatında bulunmuştu. Alan aday adaylığının hemen arkasından ilk değerlendirmesini yaptı. İlk olarak neden aday adayı olduğuna açıklık getiren Alan, ardından da 2014 yerel seçimlerinde belediye ile ilgili düşüncelerini ortaya koydu. İşte Alan’ın ilk açıklaması şu şekilde;

“AK PARTİ HERKESİN KENDİNİ BULDUĞU BİR PARTİ”

“Bugün AK Parti'yi sadece belli görüşün temsil eden insanların olduğu bir parti olarak değerlendiremeyiz. Yüzde 50 oy alıyorsanız, her 2 kişiden biri oy veriyorsa her türlü fikrin AK Parti içerisinde hayat bulduğunu görürsünüz. AK Parti bir kitle partisi. Herkesin kendisini bulduğu ve destek olduğu, Türkiye'nin her yerinde var olan ve her yerine hizmet götüren insan odaklı bir parti. AK Parti'nin Türkiye bakışına inandığımız için buradayız.

“ISPARTA’YI ÖRNEK ALINAN BİR

ŞEHİR HALİNE GETİRME HEDEFİMİZ VAR”

Uzun yıllardır Isparta siyasetinin ve genel siyasetin içinde bulunduk. Fikre ve gayrete saygı duyan, istişare ve ortak akla önem verenlerdeniz. Siyaset bir sorumluluk alanı. Şehrin beklentilerini karşılayacak, ihtiyaç ve sorunları çözecek, değerlerini koruyacak ve geliştirecek, yaşam kalitesini yükseltecek insan odaklı projeleri ortak akıl ve bilgi ile buluşturarak sağlamak, bunu sağlarken kamusal kaynakları doğru ve yerinde kullanmanın önemine inananlardanız. Ispartamızı örnek alınan örnek gösterilen bir şehir hedefimiz var. Bu enerji ve hizmet etme arzusu ile bir iradeyi ortaya koyuyor ve sorumluluğa talip oluyoruz.

“ISPARTA HALKININ GENEL KANAATİ BELLİ”

Isparta halkının genel kanaati belli. Isparta halkı kendisine hizmet edebilecek, yeni ufuklar açabilecek, kendisini mutlu edebilecek yep yeni bir bakış açısı arıyor. Uzun süredir bu gözlemleri yapıyorum. Çözümlerin ne olduğunu, ne olabileceğini istişare ediyoruz. Mesele ortak aklı ortaya koymaktır. Isparta halkı akıllıdır. Isparta hak ettiği yere ancak ortak akılla, istişare ederek ve sürece şehri dahil ederek gelir. Isparta'daki sıkıntıyı bir daha özetleyelim. Isparta'da ben demenin bir anlamı yok. Biz Isparta’yız, birlikte başarabiliriz. İhtiyaçlar bellidir, yapılması gerekenler bellidir. Yapılması gerekenler için bilenleri bir araya getirirsiniz ve başarabilirsiniz. Isparta Belediyesi'nin bu anlamda doğru yönetildiğine inananlardan değilim. Ortak akıl ve istişare oluşturulamıyor.

“BELEDİYEYİ AK PARTİ’NİN ALACAĞINDAN KUŞKUM YOK”

Isparta’da AK Parti belediyesinin hayata geçeceğine inananlardanım. 30 Mart 2014'de yapılacak seçimlerde AK Parti Belediyesi geleceğini düşünüyorum. Seçmene kendimizi anlatmalıyız, ne yapmamız gerektiğini anlatmalıyız. Isparta'nın gelecek vizyonunu ortaya koymalıyız ve kendimizi milletimizin gönlünde yer eder pozisyona getirmeliyiz.”

 

 

 

 

Bu haber 710 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...