İki sanayi birleşti

1 Kasım 2013 16:23

Yıllardır bir türlü çözüme ulaşılamayan yol nihayet hizmete açıldı. Gül Sanayi ile Yeni Sanayi sitesi arasında birleştirici rol alacak olan dün itibari ile trafiğe açıldı. Gece geç saatlere kadar süren çalışma neticesinde açılan yol için her iki sanayinin esnafı da memnuniyetini dile getirdi. Çalışmaları Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Petek Sanayi yönetim kurulu başkanı Mehmet Boyacı’da yakından takip etti. Boyacı açılan bu yolun petek sanayi esnafı için büyük önem arzettiğini ifade ederek, yolun açılmasında gayret gösteren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,”Gül Sanayi ile Yeni Sanayi’mizi birleştiren bir yol konumundaydı. Yolun açılması için Karayolları ile uzun görüşmeler yaptık. Bu uzun görüşmeler neticesinde yolun açılmasına karar verildi. Bu karar neticesinde hemen Fen İşleri Müdürlüğüme talimat vererek yolun biran evvel açılması talimatını verdim. Gördüğünüz gibi personeliz gece de bu yolun açılabilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Yolun açılma çalışması sabaha kadar da sürse bu gece bu yolun açılması için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Önümüzdeki günlerde de asfalt kaplamasını yaparak yolumuzu tam kullanıma açmış olacağız” dedi.

Petek Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, “Gül Sanayi Sitesi Başkanı olarak sanayimiz en büyük hizmeti bu dönemde aldığını söyleyebilirim. Belediye Başkanımız sanayimize büyük hizmetler sunmuştur. Şu anda üzerinde bulunduğumuz yol kapalı bir alan konumundaydı. Köprü geçişi ile sağlanan bu yolumuzun varlığını Karayollarına ispat ettik. Sadece yolumuzun açılması kalmıştı. Sağolsun Belediye Başkanımız da yolumuzun açılması için hemen kollarını sıvadı. Bugün itibari ile yolumuz faaliyete geçmiş olacak. Sanayi esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...