Kamu Kurumlarındaki Tahakkuk Memurlarına seminer

2 Kasım 2013 11:25

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce  31.10.2013 Perşembe günü saat:14:00’ da Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda il merkezi ile ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının tahakkuk birimlerinde çalışan memurlara Kurum uygulamaları ile ilgili seminer verildi..

Yoğun bir katılımla gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Mehmet Bayram, Kamu Kurumlarındaki uygulamalarda birlikteliğin sağlanması , uygulamalarda karşılaşılan sıkıntıların giderilmesine yönelik düzenlenen seminerin faydalı olacağı inancında olduğunu belirtti.

 İl Müdür Yardımcısı Bayram Balban’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde   Sosyal Güvenlik Denetmeni Murat Göçmen, Şef Bayram Özcan, Şef Bünyamin Arslaner ve Şef İsmail Güven’in konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde 4/a ve 4/c sigortalılarının tescili, işe giriş ve çıkış işlemleri, 4/c sigortalılarının kesenek işlemleri, idari para cezaları, işyeri tescil işlemleri ve kayıt dışı istihdam konularında katılımcılar bilgilendirildi.

Seminerin ikinci bölümünde katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

 

 

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...