“MHP olarak Isparta’da hizmetin sembolü halindeyiz”

2 Kasım 2013 11:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kervansaray Restaurant’ta düzenlenen programa katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, doğru hizmet hedefinde olduklarını ve yaptıkları hizmetlerle Allah’ın rızasını kazanma çabasında bulunduklarını söyledi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Atila Kurtul, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir ile Kadın Kolları Yönetimi ve partili bayanların katıldığı toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Sezen Gençgönül, Atatürk’ün Cumhuriyeti hediye ettiğini ve bu yıl 90. Yıldönümünü kutladıklarını söyleyerek, “Bunun kıymetini bilmeliyiz” dedi. Gençgönül, “Bizim için çalışmak ibadettir. İçinde bulunduğumuz ortamda bizi bölmeye çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Artık daha çok çalışma zamanıdır. Türk kadını koşar ve hep çalışır” diyerek, yaklaşan Belediye Başkanlığı seçimlerinde kendilerine dünden daha fazla görev düştüğünü ve daha çok çalışacaklarını ifade etti.

İl Başkanı İsa Yalçın’ın şehir dışında olmasından dolayı katılamadığı programda konuşan İl Başkan Yardımcısı Atila Kurtul ise, Türkiye’nin çok çetin bir sınavdan geçtiğini dile getirerek, “Bu davada bayan arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Isparta yatırımlar konusunda terk edilmiş bir il konumundadır” diyerek hükümete eleştirilerde bulundu.  Kurtul, iktidar partisinin 11 yıldan buyana şehre bir şey kazandıramadığından bahsederek, “Yolu, yatırımı, teşviki olmayan bir yerde kalkınmadan bahsedilemez. Yatırım yapılmadığı gibi yatırım yapanları da adeta kıskaç altına almaktadırlar. İktidar Isparta’ya 11 yıldır hangi fabrikayı kurmuştur? MHP olarak Isparta’da hizmetin sembolü halindeyiz” şeklinde konuştu.  

MHP Kadın Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği programa eşi Dilek Günaydın ile birlikte katılan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, belediye ve bağlı şirketlerinin yapmış oldukları yatırımlar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Başkan Günaydın, Isparta’ya karşı bir düşmanlık yapıldığını dile getirirken, Isparta’nın hiçbir teşvikten yararlanamadığını bunun son örneğinin de sigorta teşviki olduğunu ifade etti.

Belediye olarak karınca kararınca bir şeyler yaptıklarını ve fabrikalar kurarak, istihdam oluşturduklarını ve şehir ekonomisini canlandırmaya çalıştıklarından da bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın her konuda birinci sırada yer alan bir il yapma konusunda yoğun gayret gösterdiklerini anlatarak, “Isparta her konuda birinci sırada olacaktır” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni dönem için de projelerinin bir bölümünden bahsederken, bunların arasında otopark ve yer altı geçitlerinin olduğunu belirtti. Günaydın, “Biz çalıştık, başardık, yapılamayanları yaptık ve şehirde ekonomiye yön veren çalışmaları gerçekleştirdik. Doğru hizmet hedefindeyiz ve biz yaptığımız çalışmalarla Allah’ın rızasını alma peşindeyiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...