Ücretli otoparkta yine kafalar karıştı..

2 Kasım 2013 11:31

Aylardır arap saçına dönen ücretli otopark davasında mahkeme kararını geçtiğimiz gün vermişti ve ücretlerin kalkacağını açıklamıştı. Ancak otopark çalışanları dün de yine mesai yaptı ve ücret almaya devam etti. Halk ise yetkili bir ağızdan açıklama bekliyor.

Aylardır “Alınacak mı alınmayacak mı?” tartışmaları devam eden ücretli otopark uygulamasında mahkeme kararını verdi. Sonuca göre artık otoparklardan ücret alınmayacak. Ancak dün itibariyle otopark çalışanları ücret almaya devam etti.

YİNE TARTIŞMALAR YAŞANDI

Gündemi takip eden vatandaşlar araçlarını park etti ve ücret vermeyeceğini açıkladı. Ancak otopark çalışanları ücret almakta diretince yer yer tartışmalar yaşandı.

HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YOK

Öte yandan aylardır devam eden ve ne olacağı halen merak konusu olan ücretli otopark konusunda herhangi bir yetkiliden açıklama gelmedi. Vatandaşlar bu işin artık sonuca bağlanması gerektiğini belirtiyor.

BELEDİYE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRLANIYOR

Diğer taraftan Belediyenin 11 Eylül’den bu yana caddelerde alınan otopark ücretinin haksız olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na yeni bir suç duyurusunda bulunacağı ileri sürüldü.

 

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...