“Suyum Temiz, Yolum Güzel”

4 Kasım 2013 15:14

Eğirdir’de yaşayan 84 yaşındaki Pakize Armağan, Belediye’ye gelerek Başkan Osman Nuri Özmeral’e ziyarette bulunarak sohbet etti. Eğirdir’in çok güzelleştiğini belirten Oluklacı’nın müdavimlerinden 84 yaşındaki Pakize Armağan, “Suyumuz çok ucuz. 2 ekmek alıyorum. Yuvarlak ev ekmeği. 3.5 Liradan 7 Lira. Aylık su parası da 7 lira geliyor. Hem ucuz, hem de suyumuz çok güzel. Tertemiz akan suyumuz hiç de kesilmiyor. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’den Allah razı olsun” dedi. 

Tahsilât bölümünde Belediye Başkanı ile görüşmek isteyen 84 yaşındaki Pakize Armağan karşısında Başkan Osman Nuri Özmeral’i görünce şaşırdı. Pakize Armağan, “Ben senin yanına gelecektim, sen benim yanıma geldin. Teşekkür ederim” dedi.

Başkan Özmeral ile sohbet eden Pakize Armağan, “bana odanı göster” diyerek Belediye Başkanlık odasını görmek istedi. Başkan Özmeral, koluna girdiği Pakize Armağan’ı odasına çıkardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün fotoğraflarına bakan Pakize Armağan, “Ben seni ziyarete geldim. Çok şükür ayaktayız ve güçlüyüz. Hiçbir sıkıntı yok. Mezarlıklarımız tertemiz, gasilhanemiz yapılıyor. Bir eksiğimiz yok. Şu yapılmadı bu yapılmadı diyen de yok. Yollarımız temizlendi, taşlarımız döşendi. Allah makamında ilerleme nasip etsin. Kimse de sana mani olmaz. Biz senin arkandayız. Allah ömür verirse Oluklacı’da yine hep beraber olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Oluklacı’nın müdavimlerinden yılın annesi 84 yaşındaki Pakize Armağan’a ziyaretinden, duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Günün hatırası olarak fotoğraf çekildikten sonra Başkan Özmeral, Pakize Armağan’ı elini öperek uğurladı.

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...