ISİAD Üyesi İş Adamları, Ürdün’den Mutlu Döndü

4 Kasım 2013 15:19

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD)’nin organizasyonunda ISIAD ÜYESI İŞ ADAMLARI Ürdün’ün başkenti Amman’ a 26 – 29 Ekim tarihleri arasında“Türkiye-Ürdün Ticaret ve Yatırım Heyeti” programı düzenledı.

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD) Başkanı Özcan Pınarcı başkanlığında HEYETLE Orta Doğu’nun önemli ülkelerinden Ürdün’ün başkenti AMMAN DA IKILI İŞ GÖRÜŞMELERINDE BULUNULDU.

Gerek konumu gerekse potansiyeli itibariyle Ürdün, Orta Doğu’nun en önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu söyleyen ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, “ISİAD olarak yurt dışı iş gezilerini çok önemsiyoruz. Uzak yakın demeden dünyanın dört bir yanına iş adamlarımızı taşımayı, ürünlerimizi pazarlamayı ve karşılıklı alışverişi geliştirmeyi hedefliyoruz. İşte bu hedeflerimizden biri olarak yatırımları ve potansiyeli ile iş adamlarımızı cezbeden Ürdün’e gittik. Firmaları yerinde ziyaret edip, iş birliği konusunda mutabakatlar sağlandı.  Enerji ve heyecanımızı kaybetmediğimiz sürece 2023 yılı için konulan 500 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşabileceğimizi düşünüyorum " diye konuştu.

 

 

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...