Şarkikaraağaç Belediye Başkanı, Yeniden Aday Adayı

4 Kasım 2013 15:21

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, bir dönem daha belediye başkanlığı -için aday adaylığını açıkladı.

Şarkikaraağaç’ta bir dönem belediye başkanlığı yapan Şafak Ufacık, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için partisine aday adaylığı başvurusu yaptı. Şarkikaraağaç’ta hizmet ve projeleri tamamlamak amacıyla bir dönem daha hizmet etmek istediğini belirten Ufacık, "Yapılan hizmet ve projelerin kesintiye uğramaması ve istikrarın devamı için tekrar hizmete talibim." dedi.

Aday olacağını duyan belediye çalışanları Belediye Başkanı Ufacık’a destek olarak hep birlikte aday adaylığı başvurusunu yapmak için Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Teşkilatına gitti. Burada bir konuşma yapan Başkan Ufacık; Şarkikaraağaç’ın geleceğini etkileyecek 10'u aşkın projenin altyapısını oluşturduklarını ifade etti.      

Ufacık, mesai mefhumu gözetmeden halka hizmet ettiklerine dikkat çekti. Belediye başkanlığı döneminde vaat ettiklerinin fazlasını yaptıklarını kaydeden Ufacık, Şarkikaraağaç’ın menfaatlerini gözettiklerini söyledi. Mülkiyetle birlikte diğer hizmetlerin birçoğunun altyapısının tamamlandığını anlatan Ufacık, "Benim kişisel olarak siyasetten beklentim yok. Ama inancım şu ki, Şarkikaraağaç’taki çalışmaların yarım kalmamasını sağlamak zorundayız. Gelecek nesillerimiz için daha yaşanılabilir, Şarkikaraağaç’ın problemlerin bittiği artık projelerin konuşulduğu bir ilçe haline getirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Ufacık, aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Hüseyin Yıldırım’a teslim etti.

 

 

Bu haber 1221 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...