En Çok konuşulan 3 isim aday adayı olmadı

4 Kasım 2013 15:25

AK Parti'de aday adaylığı için başvuru süreci geçtiğimiz cuma günü mesai saati bitimiyle birlikte son buldu. 14 ismin başvuru yaptığı AK Parti'de sıkça konuşulan 3 isim başvuruda bulunmadı. Ancak AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday adaylığı başvurusu yapmayan isimlerden birini de gösterme ihtimali bulunuyor.

Isparta'da adayı en çok merak edilen AK Parti'de aday adaylığı süreci cuma günü itibariyle sona erdi. 14 ismin başvuru yaptığı AK Parti'de sıkça konuşulan 3 ismin başvuruda bulunmaması dikkat çekti.

KİM BU İSİMLER?

Eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Eski Belediye Başkanlarından Altan Raşit Civan ve İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ın belirlenen süre içerisinde aday adaylığı için başvurmaması dikkat çekti. Ancak, bu durum söz konusu isimlerin aday gösterilmeyeceği anlamına gelmiyor. Zira AK Parti Genel Merkezi partinin üst organlarında görev yapan yöneticileri için farklı bir takvim işletiyor. AK Parti'nin Isparta'da yapacağı Temayül Yoklaması'ndan önce partinin İl Başkanı, Genel Merkez görevi bulunan eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt gibi partinin üst düzey yönetimlerinde yer alan isimlerle ilgili Genel Merkezin tasarrufta bulunabileceği ileri sürülüyor.  

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...