Günaydın personelin düğününe katıldı

5 Kasım 2013 15:50

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın hafta sonunun düğünlere katılarak değerlendirdi. Günaydın özellikle personelin yaptığı düğünlere hassasiyet gösterdi. Günaydın personelin iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Günaydın Cumartesi günü MHP İl Başkanı Yalçın ile birlikte düğünlere katıldı. Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapan Bayram Akgül, ve Belediye Haber Merkezinde görev yapan İzzet Yıldırım’ın bacanağının düğününe katıldı. Daha sonra Günaydın MHP Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gülfidan ve kardeşlerinin bir süre önce vefat eden anneleri ve aile büyükleri için okuttuğu mevlide katıldı.

Günaydın katıldığı programlar arasında kısa bir açıklamada bulundu, Günaydın yaptığı açıklamasında, “burada bugün Fen İşleri Müdürlüğümüzde çalışan şoförümüzün düğününe katıldı. Yıllardır belediyemizde hizmet vermektedir. Personelimizin bu mutlu gününde onunla birlikte olmak istedik. Bu düğüne MHP yönetimimiz de katılmak istediler. Teşkilatımızda personelimizin yaptığı hizmet ve çalışmalarından memnun kaldıklarının bir göstergesi olarak görmekteyim” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da “belediye personelimiz gerçekten çok iyi hizmet vermektedir. Bu iyi hizmet ve çalışmaların içerisinde Bayram Akgül’de bulunmaktadır. Zaman zaman teşkilat olarak halkımızın böyle mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalışmaktayız. Bu vesile ile Bayram beyin de bu mutlu gününü kutluyorum” dedi. 

 

 

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...