“Isparta’yı MHP’nin kalesi yapma hedefindeyiz”

5 Kasım 2013 15:54

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Yönetim Kurulu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. MHP Merkez İlçe Başkan Emine Özdemir, parti olarak yerel seçimlere hazırlandıklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Özdemir, “Biz belediyede tekrar 3 hilali görmek ve dalgalandırmak istiyoruz. Onun için teşkilat olarak bu seçimlerde de arkanızdayız” dedi.

Parti olarak seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir mahalle gezileri yaptıklarını ve mahallelerdeki temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyledi. İlerleyen günlerde ise ev ziyaretlerine başlayacaklarını aktaran Özdemir, “Isparta’yı MHP’nin kalesi yapmak hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

MHP teşkilatının kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, yapılan ziyareti çok kutsal olarak gördüğünü ifade etti. Günaydın, partisi ve parti mensupları ile büyük bir gönül bağı olduğuna değinerek, Isparta için seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Görüşme karşılıklı görüş alışverişleriyle son buldu.

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...