ITKM’nin yarısı yılbaşında açılıyor

5 Kasım 2013 16:10

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapımı yılan hikâyesine dönen Ticaret ve Kültür Merkezi’nin (ITKM) yarısının yılbaşında açılacağını müjdeledi.

Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısında ITKM’nin akıbeti gündeme geldi. Meclis Üyesi Hatice Çakır’ın ‘’Başkanım verdiğin sözleri tutmuyorsun! ITKM ne zaman bitecek? Daha önce bitecek dediniz ama hala bitmedi! Açıklama bekliyoruz’’ sözleri Başkan Günaydın’ı biraz kızdırdı. Günaydın, konuyla ilgili açıklama yaparak ‘’Bugüne kadarki aksaklıklar bizimle alakalı değil. Firmadan kaynaklı sebeplerden dolayı süreç bugüne geldi’’ dedi.

32 BİN M2’Sİ AÇILIYOR

Öte yandan ITKM’nın yılbaşında 32 bin m2’sinin açılacağını bunun da yarısı ettiğini ifade eden Günaydın, şunları söyledi; ‘’6 tane firmanın sözleşmesi tamamlandı. LCW, Koton, Teknosa, Migros gibi tanınmış markalarla sözleşme yapıldı. İşletmeler en büyük 4 bin, 5 bin m2, en küçüğü ise 2 bin m2 yer tutacak. Bununla birlikte otoparkımız da açılmış bulunacak. Kabul ediyoruz, ITKM’nin yapımı gecikti. Ayrıca Kültür Sitesini de bunlarla birlikte açacağız. İşletmesinin de büyük ihtimal Belediyemiz yapacak. Eğer bu alanda kültür sitesi olmasaydı ben ayrı bir yerde yine yapacaktım. Hatta 45 bin m2’lik bir alanda yine sürpriz bir yatırım daha yapacağız.’’

‘’DIR DIR DIR KONUŞUYORSUN!’’

Başkan Günaydın konuşurken Çakır sözünü kesti. Bu esnada Başkan Günaydın, ‘’Ben açıklama yapacağım ama dır dır dır susmuyorsunuz. Lütfen’’ dedi.

 

Bu haber 770 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...