Isparta Ortopedik Engelliler Derneği Üyelerinden, Başkan Özmeral’e ziyaret

7 Kasım 2013 16:11

Eğirdir’de Belediye tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı için teşekküre gelen Isparta Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in aday adaylığına da tam destek verdiler.

Isparta Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı, Isparta Kent Konseyi Engelli Meclisi Grubu Başkanı, Isparta engelliler Koordinasyon Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erdoğan, Isparta Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, Isparta Ortopedik Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Günaydın, Isparta Ortopedik Engelliler Derneği üyesi Hüsniye Demirkaya birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Eğirdir Kız Meslek Lisesi Müdürü Sultan Doğrukul da hazır bulundu.

Eğirdir’de Belediye tarafından tarihî Kale önüne yapılan Atatürk Anıtı için özel olarak teşekkür etmek maksadıyla Eğirdir’e gelen Isparta Ortopedik Engelliler Derneği mensupları, Başkan Özmeral’e Belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Eğirdir’de yapılan güzel çalışmalardan dolayı Başkan Özmeral’den her zaman takdirle bahsettiklerini belirten 1979- 1981 yıllarında Eğirdir Belediyesi personeli olarak çalışan Isparta Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Ramazan Erdoğan ve Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, engellilere verdiği desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ettikler. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, aday adaylığı başvurusunda bulunan Başkan Özmeral’e, “Siz isteyin biz 10 otobüs insanla Eğirdir’e geliriz, sizi destekleriz, sizin için çalışırız. Bizim, sizin gibi Belediye Başkanlarına ihtiyacımız var” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Hepimiz, her zaman birer engelli adayı olabileceğimizi unutmamalıyız. Engelli kardeşlerimiz  bizim kıymetli varlığımızdır. Engellilerimize herkesin el uzatması gerekmektedir. Sizlerin ziyaretleri ve destekleri şahsımı çok mutlu etti. Zahmet edip gelmişsiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Özmeral, günün hatırasına, Isparta Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Ramazan Erdoğan ve Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’e kristal elma hediye etti. Daha sonra Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektiren heyet Başkan Özmeral tarafından Isparta’ya uğurlandı.

 

Bu haber 1721 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...