Eğirdirli Yelkenciler Marmaris’e Uğurlandı

8 Kasım 2013 16:28

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2013 faaliyet programında yer alan 6-10 Kasım 2013 tarihlerinde Muğla Marmaris’te yapılacak olan Atatürk Kupası yelken yarışlarına ilimizi temsilen Eğirdir’den 3 Laser ve 5 Optimist olmak üzere 8 sporcu katılıyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in verdiği desteklerle yelkenciler Marmaris’e gitme fırsatı buldular.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral hiçbir fedakârlıktan kaçmayarak teknelerin nakli için büyük bir kamyon ve sporcuların ulaşımı için de otobüs tahsis etti.

Yelkenciler, Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan’ın kafile başkanlığında saat 09.00’da Eğirdir Belediyesi önünden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve veliler tarafından uğurlandılar.

Kafilede, antrenör Ahmet Şahan, Laser Sınıfında Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesi öğrencisi Alpcan Eken, Eğirdir Dündar Bey Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Utku Dikmen ve Uğurcan Çakır, Optimist sınıfında Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu’ndan İbrahim Çakır, Büyük Gökçeli İlkokulu’ndan Ali Lök, Eğirdir Mustafa Çetinkaya Ortaokulu’ndan Selin Deren Soysal ve Isparta Mustafa Şener Ortaokulu’ndan Semih Eren Civan, Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu’ndan Doğukan Kızıl yer aldı.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, “yarışlara katılmamızda hiçbir yardımı esirgemeyen Sayın İl Müdürümüz Murat Gevrek’e ve bizim her eksiğimizi tamamlayan, bize gerçekten tam destek veren Sayın Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyorum. Hem il Müdürümüzü hem de Belediye Başkanımızı amatör spora verdikleri içten katkılarından dolayı kutluyorum. Yarımlarının her zaman devam edeceğine sonsuz bir güvenle inanıyorum. Ayrıca çocuklarını yaz boyunca bizlere getirip götüren, yarışlara katılmalarını sağlayan ve emeği geçen velileri katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Yelken sporcuların uğurlanmasında öncesi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye olarak desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek, “Şuan çok sevinçliyim, mutluyum. Yaz aylarında Limanda başlatmış olduğumuz yelken kurslarının meyvesini görüyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve aileleri çok mutlular. Yazın 150’ye yakın çocuk, genç yelken kursu gördü. Belediyemiz temin ettiği kanolarla birlikte açılan yelkenler gölümüzü renklendirdi, Eğirdir’imizi hareketlendirdi. Amatör spor ruhu ile yapılan bütün spor branşlarına Belediyemiz yardımcı oldu. Biz gençlerimizi ve sporu seviyoruz. Hepinize hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 1009 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...