Başkan Günaydın esnafla buluştu

10 Kasım 2013 17:54

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin yatırım çalışmalarının yanı sıra halk ve esnafla kucaklaşmaya, onların sorun, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu kapsamda belediyede makamda gerçekleştirilen halk günlerinin yerine her hafta cuma günlerini halkın ve esnafın ayağına giderek değerlendiriyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bu haftaki durağı ise bir süredir kendisini evine davet eden Babayiğit ailesi oldu. Vatan Mahallesi’nde bulunan İsmail Babayiğit’in evine konuk olan Belediye Başkanı Günaydın, aile ile uzun süre sohbet etti. Başkan Günaydın’ı uzun yıllardır tanıdığını ve çok sevdiğini söyleyen İsmail Babayiğit, “Başkanımı canımın içi kadar çok seviyorum” dedi.

Uzun yıllardır arkadaş olduklarını söyleyen Başkan Günaydın ile Babayiğit 40 yılı aşkın süredir dost olduklarını söylerken, geçmişe ait anıları tazelediler.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, öğleye kadar süren ziyaretleri arasında MHP’nin İl eski Başkanı Erdoğan Cabıoğlu’nu da ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Günaydın’ın daha sonraki durağı 113 Cadde esnafı oldu. MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın da katıldığı ziyaretlerde, Mehmet Zengin ve cadde üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Günaydın ardından Yeni Sanayi Sitesi’ne geçti. Burada da Mehmet Akekmek başta olmak üzere sanayi esnafını ziyaret eden Günaydın ve beraberindekiler ardından Cuma namazını Anadolu Mahallesi Camii’nde kıldı.

 

 

 

Bu haber 734 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...