‘’Ankara´dan geldim neden Ankara´ya geri döneyim ki?’’

10 Kasım 2013 18:02

CHP Belediye Başkan Adayı Çakmakçı, ‘’Milletvekili adayı olabilmek için belediye başkan adayı oluyor’’ spekülasyonlarına cevap verdi.

CHP Belediye Başkan Adayı Çakmakçı, uzun yıllar memleketinden uzak kaldığını her dönüşünün evine geliş olduğunu belirtti. Bu anlamda ‘’Tekrar Ankara’ya gitmek istiyor’’ şeklinde söylentiler çıkarıldığını bildiren Çakmakçı, söylentilere şu şekilde cevap verdi; ‘’Özellikle rakip arkadaşlarımız kendi düşüncelerini farklı şekilde aktaracaklar. Benim milletvekilliği için belediye başkanlığıma soyunduğumu söyleyenler var. Ben bilime, ülkeme hizmet için yıllarca memleketimden uzak kaldım. Her dönüşüm evime gelişimdi. Isparta benim evim ve yurdum. Buralı olduğum için kendimi çok şanslı ve gururlu hissediyorum. Ankara’ya gidebilmek için beni tekrar Ankara’ya göndermenin mantığını söyler misiniz? Böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Belki zamanında burada üniversite olsaydı tüm hayatımızı burada geçirecektik. Hayatımın en güzel yılları 8 yıllık SDÜ Rektörlüğü dönemidir.

AFYON KOCATEPE YENİ BİTİRDİ

SDÜ Hastanesi, 13 yıl önce açıldı. Şu anda biraz onarılmaya ihtiyacı var. Biz aynı gün Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörüyle birlikte hastanenin başvurusunu yaptık. 1998 yılıydı. Biz hastaneyi 2000 yılında bitirdik. Afyon Kocatepe Hastanesi bu yıl bitti. Demek ki isterseniz, severseniz ve koşarsanız her şeyi yapma şansınız var. Biz profesyonelce çalıştık.

ESER BIRAKMAK İSTİYORUM

Kendi şehrime, Isparta’ya hizmet etmek, eserler bırakmak için buradayız. Eser bırakma şansını elde edersek, bu bizim için en büyük ödül olacak. Tüm milletvekillerini saygıyla anıyorum onlarda Isparta’ya hizmet etmek istiyorlar. Ama ellerindeki imkânlar sınırlı. Oysa belediye icraatın içinde olan bir yer. İcraat yaptığınız zaman eser bırakma şansınız daha fazla. Bunu yaparken de planlı ve programlı olmak zorundayız.’’

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...