Başkan Özmeral’e ziyaretçi akını

10 Kasım 2013 18:12

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından ziyaretçi akınına uğruyor. Telefonla arayıp tebrik eden ve desteklerini belirtenlerin yanında Belediye’ye gelerek ziyarette bulunanların sayısı da gün geçtikçe artıyor.

Son olarak Bağlar Mahallesi Muhtarı Osman Sarıdoğan, Osman Boyalı, kasap esnaflardan Mustafa Ertap, Abdurrahman Çetin, Eker Otomotivden Mehmet Şahin Eker ve Hasan Yaman birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek, AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığının hayırlı olmasını dilediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in döneminde Eğirdir’in yollarının, sokaklarının, caddelerinin güzelleştiğini, içme suyunun hem ucuzlatıldığını hem de temiz aktığını belirten ziyaretçiler, yapılan bir çok hizmetin kendilerini memnun ettiğini anlatarak, “Başkanımızı yeniden, bizlere hizmet etmesi için çıktığı yolda destekliyoruz, başarılı çalışmalarının, güzel hizmetlerinin devamı için tekrar Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yapılan ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek, “Aday adaylığımızı açıkladığımız günden bugüne sağ olsunlar, sevenlerimiz bizleri telefonla arayarak ya da bizzat Belediyeye gelerek ve yolda sokakta gördüklerinde tebriklerini bildiriyorlar. Aday adayı olduk, nasibimizde varsa aday gösterildiğimizde halkımızın takdiriyle seçildiğimizde hizmetlerimiz daha çok artarak devam edecektir. Ziyaretlerden, tebriklerden ve desteklerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Bu haber 822 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...