Görevden dönen ormancılara çirkin saldırı

10 Kasım 2013 18:16

Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan Ayhan Başpınar ve Süleyman Metin bir ihbar üzerine gittikleri Çayköy’den dönüşte 2 aracın önlerini kesmesiyle öldüresiye dövüldüler. Silah kabzasıyla başına vurulan Metin, aldığı darbe sonucu olay yerinde bayılırken, Başpınar’da feci şekilde dayak yedi. Metin Eğirdir’de tedavi altına alınırken Başpınar ise Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Orman Bölge Müdürlüğü Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan Ayhan Başpınar ve Süleyman Metin gelen bir ihbar üzerine Çayköy’e gitti. Dönüşte 2 araç tarafından yolları kesilen ormancılar tanınmayacak hale getirilene kadar dövüldü. Süleyman Metin başına silah kabzasıyla vurulması sonucu aldığı darbeye bağlı olarak olay yerinde bayılırken, Ayhan Başpınar’da feci şekilde dövüldü. Başpınar, Isparta Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde, Metin ise Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İHBARA GİTMİŞTİK

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan Ayhan Başpınar, “Ormanda açma yapmışlar. İhbarı değerlendirmeye gittik. Karşımıza 60 yaşlarında bir adam çıktı. Neden geldiniz, ne işiniz var burada dedi. Bizde şikâyet var, şikâyete geldik dedik. Ondan sonra küfürlü konuşmaya başladı. Daha sonra akrabalarını ve oğullarına telefon etti. Biz resmi araçla oradan ayrıldık. Yolda giderken 2 araç bizim yolumuzu kesti. Bizi araçtan indirip, darp ettiler. Saldıranlar 5-6 kişilerdi. Arkadaşım Süleyman Metin’in başına silah kabzasıyla vurdular. Kendisi bayıldı. Beni de feci şekilde dövdüler” dedi.

 

 

 

Bu haber 1533 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...