Eğirdir ilçe merkezinde yapılan tuvalet kısa zamanda hizmete girecek

12 Kasım 2013 15:31

Eğirdir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde, Hızır Bey Camiî yakınında yapılan tuvaletin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kamil Göncü, Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca, Eğirdir Örme Sanayi sahibi İşadamı Yahya Çeliktaş, Cuma namazı sonrası Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte Belediye tarafından yapımı devam eden tuvalet inşaatını gezdiler.

Çarşı merkezinde Belediye tarafından yapımı devam eden tuvalette incelemelerde bulunan heyet, Eğirdir’in çarşı merkezindeki tuvalet eksikliğinin giderilecek olmasından dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

Başkan Özmeral, “İlçe merkezimizde yıllardır ihtiyaç duyulan tuvalet sıkıntısı kısa zamanda ortadan kalkacak. Tuvalet inşaatımızın yapımı hızlı bir şekilde devem ediyor. Şu anda fayansları döşeniyor, çeşmeleri ve lavaboları önümüzdeki günlerde takılacak ve tuvaletimiz hizmet vermeye başlayacak. Belediyemizin çalışmalarını her zaman takdir eden ve şimdi de tuvalet yapımı çalışmalarını yerinde inceleyip bize güç veren İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kamil Göncü, Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca, Eğirdir Örme Sanayi sahibi İşadamı Yahya Çeliktaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni tuvalette engelliler ve bayanlar için ayrı bölümlerin bulunduğu ayrıca yaşlı ve engelliler için asansör yapılacağı Başkan Özmeral tarafından açıklandı.

 

 

 

Bu haber 997 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...