10 Kasım’da Eğirdir evi ziyaretçi akınına uğradı

12 Kasım 2013 15:32

Atatürk’ün vefatının 75. yılı anma programı sonrası Kale önü yeni Atatürk Anıtı yakınındaki eski Eğirdir Evi’ne geçen protokol ve beraberindekiler Eğirdir Evi’ni gezdiler.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Ethem Büyükışık, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, askeri erkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların birlikte oldukları Eğirdir Evi’nde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan pişiler ikram edildi.

Eğirdir’le ilgili konuların da görüşüldüğü Eğirdir Evi’nde, 6 Mart 2014 günü Atatürk’ün Eğirdir’e gelişinin daha değişik ve daha zengin bir kutlama programıyla gerçekleşmesi için fikirler ortaya konuldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Erdoğan Öngün, “Eğirdir Evi’nin böyle bir günde açılması ve destek verilmesinden dolayı Başkan Özmeral’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Ethem Büyükışık, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve beraberindekiler, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Öngün ile pişi için hizmet verenlere ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...