Eğirdir’de camiler temizleniyor

12 Kasım 2013 15:38

Eğirdir Belediyesi’nin ilçedeki camileri temizlemesi vatandaşlar, cami imamları ve cami cemaati tarafından takdir topluyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ziyaretinde bulunan Çaybaşı Camiî İmamı Mevlüt Demirekin, cami cemaatinden Yılmaz Kılıç ve Hasip Taşbaş,  “Belediye Başkanımızın yeni aldırdığı temizlik makinesi ile camimiz temizlendi ve tertemiz oldu. Başkanımıza memnuniyetimizi bildirmek için teşekkür ziyaretinde bulunduk. Camilerimize verilen önemden dolayı çok mutluyuz. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun ” dediler.

Ayrıca Çaybaşı Camiî’nde daha güzel bir şadırvan eksikliği hissedildiğini belirten Camii İmamı Mevlüt Demirekin, Başkan Özmeral’den bu konuda destek istedi.

Teşekkür ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten Belediye Bakanı Osman Nuri Özmeral, “Camilerimiz ve okullarımız bizim için çok kıymetli. Okullarımıza devamlı destek olmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde camilerimizin eksiliklilerinin giderilmesi yanında Belediye olarak yeni aldığımız temizlik makinesi ile İlçemizdeki bütün camilerimizin temizliğini yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılık bulması ve vatandaşlarımızın Belediyeye gelerek bizleri ziyaret edip teşekkürlerini belirtmelerinden dolayı son derece mutluyuz. Okullarımız, camilerimiz hepimizindir. Allah, karşılık beklemeden hizmet edenlerden razı olsun” dedi. 

 

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...