“Öğrencilere yapılan yatırım en kıymetli yatırımdır”

12 Kasım 2013 15:40

Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrenciler, Eğirdir Spor Salonu’na Belediye tarafından taşınacak

Kredi Yurtlar Kurumu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği, Eğirdir Belediyesi’nin de destekleriyle yurtta kalan öğrenciler spor alışkanlığı kazanacaklar.

Eğirdir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hasan Bingöl ve Müdür Yardımcısı Mürüvet Oğuztürk birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek destek istediler. Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hasan Bingöl, “Yurdumuzun imkânları olmadığı için öğrencilerin sosyal yönden kendilerini geliştirmeleri ve spor alışkanlığı kazanmaları için Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile iş birliğinde bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu çalışmanın yapılabilmesi için ulaşımda sıkıntı yaşayacağız. Belediye olarak bizim çalışmalarımıza destek vermenizi talep etmek için sizi ziyaret ettik” dedi.

Ziyaretten dolayı Eğirdir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hasan Bingöl ve Müdür Yardımcısı Mürüvet Oğuztürk’e teşekkür eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Üniversite öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve spor alışkanlığı kazanmaları için Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Öğrencilere yapılan yatırım en kıymetli yatırımdır. Çünkü bu yatırım aynı zamanda geleceğe yapılan yatırımdır. Yaz mevsiminde Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’müzün açtığı ücretsiz spor kurslarına 800’e yakın çocuğumuzu Eğirdir’in her tarafından alıp Yazla Mahallemizdeki Spor Salonumuza getirdik, kursları bittiğinde de evlerine teslim ettik. 800 yakın çocuğumuzu her gün spor alışkanlığı kazansın, kötü alışkanlıklardan uzak dursun diye yaz boyunca taşıdık. Aynı şekilde üniversite öğrencilerimizi de taşımaya hazırız” dedi.

Eğirdir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hasan Bingöl ve Müdür Yardımcısı Mürüvet Oğuztürk, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Özmeral’e uşalım konusundaki sıkıntılarına anında çözüm bulması ve yapılacak çalışmaya destek vermesinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber 800 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...