Hayırsever işadamı Yavuz Ali Ergun vefat etti

13 Kasım 2013 15:52

Hayırsever kişiliğiyle tanınan işadamı Yavuz Ali Ergun, 83 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

Aramızdan ayrılan Yavuz Ali Ergun geçtiğimiz yıl 100 öğrenci kapasiteli Tümay-Yavuz Ali Ergun Kız Teknik Lisesi Yurdunu yaptırmıştı. Ergun’un yaşamını yitirmesinin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AK Parti kanadından başsağlığı mesajı yayınladı.

GÜNAYDIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

“Ispartamızın hayırsever işadamı ve aynı zamanda dürüst, insanları ve memleketini seven, memleketi için projeler üreterek onların hayata geçirilmesi için uğraş veren, başta eğitim olmak üzere çok sayıda hizmetleri bulunan Yavuz Ali Ergun ağabeyimizin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Ispartalıların gönlünde hayırsever ve dürüst kişiliğiyle taht kuran merhum Yavuz Ali Ergun’a Allah’tan rahmet, yakın eş, dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.”

AK PARTİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş: “İşadamı Yavuz Ali Ergun’un vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, yakın dost ve akrabalarına başsağlığı dilerim.”

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç: “Hayırsever iş adamı Yavuz Ali Ergun yaşamı boyunca hayırsever kişiliği ile tanılıyordu. Kendisi hizmet etmeyi seven bir insandı. Başımız sağolsun. Allah’tan rahmet diliyorum.”

AK Parti Milletvekili Recep Özel: “Vefat eden Yavuz Ali Ergun ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisini yakinen tanıdığım ve hayırsever bir insandı. Ailesine başsağlığı dilerim.”

Bu haber 935 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...