Eğirdir’de Poyraz sahili renkleniyor

13 Kasım 2013 15:53

Eğirdir Belediyesi tarafından Poyraz sahilinde yeni sokak aydınlatmaları döşedi.

PTT Müdürlüğü’nün karşısından başlamak üzere göl kenarına döşenen sokak aydınlatmaları, öğrencilerin ve gençlerin daha çok kullandığı Baba Sultan Türbesi yakınına kadar olan kısmına döşendi.

Üzerinde Eğirdir Belediyesi yazan ve kırmızı elma amblemi bulunan yeni aydınlatmalar göl kenarını süsledi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, gelişim ve değişimin devam ettiği Eğirdir’de, günümüz şartlarına uygun olarak yapılan yeni aydınlatmaların göl kenarına ayrı bir güzellik kattığını belirtti.

Öncelikle öğrencilerin akşam saatlerinde çok kullandığı Poyraz tarafındaki yürüyüş yoluna takılan aydınlatmalardan, önümüzdeki günlerde başka yerlere de takılacağı belirtildi. Başkan Osman Nuri Özmeral, “Selçuklu Şehri güzel ilçemize ne yapılsa azdır. Yeni alınan aydınlatmalar günümüz şartlarına uygun olarak hazırlandı ve yerlerine montajı yapıldı. İlçemize ayrı bir renk katan yeni aydınlatmalarımız öncelikli olarak, akşam saatlerinde öğrencilerin ve gençlerin sık kullandığı Poyraz tarafındaki sahile takıldı. Önümüzdeki zamanlarda ilçemizin değişik yerlerine yeni aydınlatmalarımız takılacak. Yapılan aydınlatma ile renkli bir görünüş sağlanırken verdiği ışıklarla karanlıklar aydınlığa dönüştü. Kıyıdan herkes ışık altında önünü görerek yürüyebiliyor.” dedi.

Bu haber 2762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...