Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği’nde ücretsiz kurslar devam ediyor

13 Kasım 2013 15:56

Isparta Belediyesi ve Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğiyle Isparta’da maddi durumu iyi olmayan, 8-9-10-11 ile 12’nci sınıflarda eğitim gören lise ve üniversiteye hazırlanan 560 öğrenciye yönelik ücretsiz kurslar devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın girişimleriyle kurulan Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği’nde bugün yüzlerce öğrenci ücretsiz olarak kurs görüyor ve geleceğe hazırlanıyor.

Öğrencileri kurs gördükleri dersliklerde ziyaret eden ve başarı dileklerini ileten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gençlerden derslerini önemsemelerini ve çok çalışmalarını istedi. Günaydın, Oğuzata’nın kurslarına katılan ve üniversiteyi kazanan öğrencileri de üniversite hayatlarında takip edeceklerini ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Öğrencilerin her zaman yanında olduğunu ve bunun taahhüdünü verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Üzerinizde başta maddi sıkıntınız olmak üzere hangi imkansızlık ve korkunuz varsa atın. Siz çalışacaksınız bizde sizi destekleyeceğiz. Beni yabancı gibi değil ailenizin bir ferdi olarak görün. Sizden tek bir şey istiyorum. O da çok çalışarak üniversiteyi kazanmanızdır” dedi.

Öğrencilerden çok çalışarak üniversiteyi kazanma sözü alan Başkan Günaydın, “Sizler üniversiteyi kazanacak ve mezun olduktan sonra da ailenizin, sülalenizin parlayan bir yıldızı olacaksınız. Eğitimi kutsal görüyorum. Ülkemizde yeni yıldızlar doğsun istiyorum. Tereddüt etmeyin nasıl anne ve babanıza güveniyorsanız, bize de güvenin, sizin daima yanınızdayız. Sizlerden başarı istiyorum. Sizleri evladım olarak görüyorum ve en büyük övüneceğim konu sizler olmalısınız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 2111 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...