“Verdiği sözlerin hepsi hayal olarak kaldı!”

13 Kasım 2013 16:00

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Gökgöz, partisinin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını belirterek  Isparta’nın sorunlarını ve çözüm yollarını da açıkladı.

AK Parti eski İl Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı M. Uğur Gökgöz, Isparta halkının 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde gereken cevabı vereceğini söyledi. Isparta’nın öncelikli 4 sorunun bulunduğunu belirten Gökgöz, ilk olarak merkezdeki sıkışıklığın giderilmesi gerektiğini belirterek “Ardından trafik sorunu çözülmeli. Bununla birlikte otopark sorunu ile imar probleminin de halledilmesi gerekiyor. Bence Isparta’nın öncelikli sorunları bunlardır” dedi.

HALK ŞU ANDA HİÇBİR ŞEYİN

ÇÖZÜLMEDİĞİNİN FARKINDA

Öte yandan halkın Isparta’daki sorunlara yönelik çalışmalar yapılmadığının farkında olduğunu ifade eden Gökgöz, şunları söyledi; “Isparta’da sıkışmış bir trafik, trafikle beraber otopark problemi var. Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın 5 yıl önceki seçim vaadinde ben geldiğimde otoparklar kaldırılacak diye bir sözü vardı. Ben şimdi hatırlatırım kendisine 4,5 yıldır otopark sorunu devam ediyor. Kendileri de ihaleleri devam ettiriyorlar.

“HALKIN MALI OLAN OTOPARKI AÇMASI GEREKİRDİ”

Ayrıca bir konu daha var ki Ticaret Kültür Merkezi (ITKM)  diye atlandırdığımız yerde 1800 araç kapasiteli otoparkımız var. Maalesef hem ben belediye meclisinde toplantılarda dile getirdim hem de İl Başkanı görevimde iken basın toplantılarında ifade ettim. 1800 araçlık otoparkı halkın kullanımına ve belediyenin malı olan otoparkı kullanıma açması gerekirdi. Ama Sayın Başkan bunu yapmadı.

BİR KULAĞI DUYGU DİĞER KULAĞI DUYMADI

Isparta bu noktada bir takım şeyleri kaybetti. Ayrıca 497 iş yeri olan Isparta Ticaret Kültür Merkezindeki işçi istihdamını da bu şekilde çözebilirdik. Ama Sayın Başkanın bir kulağı duydu, bir kulağı duymadı. Maalesef Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITKM noktasında Isparta halkını sürekli kandırmaya gitti. 2010 yılında ITKM açılıyor dendi Haziran ayına sarktı sonra Ekim oldu ve hala bir ses yok. Bugüne kadar Sayın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın vermiş olan sözlerin tamamı hayal olarak kaldı. Isparta ITKM müteahhide düşen dükkânların tapularının tamamını müteahhide devrederek müteahhide bu dükkânlar vasıtasıyla bankalardan kredi kullanarak Antalya’daki eski garajın olduğu yeri bugünkü ismi ile Mark Antalya AVM’yi buranın Isparta’nın parası ile açtı.

“GÜNAYDIN’IN GARABET İŞLERİNDEN EN MÜHİMİ DE BUDUR”

İşte Sayın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın garabet işlerinden en mühimi de budur. İşte bunları Sayın Başkan göremedi. Biz bunları defalarca Belediye Meclisinde zikrettik. İl başkanıyken de basın toplantılarında defalarca bunu söyledik. Biz bunları Isparta’nın parası Isparta’da kalsın düşüncesi ile ifade ederken maalesef bizi yanlış anladılar. Ancak 30 Mart 2014’den hiçbir endişem yok.”

 

 

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...