Yelkenciler Marmaris’ten döndü

14 Kasım 2013 15:04

Eğirdir’li yelkenciler, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 6-10 Kasım 2013 tarihlerinde Muğla Marmaris’te yapılan Atatürk Kupası’ndan döndü.

Eğirdir Belediyesi’nin destekleriyle Muğla Marmaris’teki Atatürk Kupası yarışlarına ilimizi temsilen Eğirdir’den 3 Laser ve 5 Optimist olmak üzere 8 sporcu katılmıştı.

Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, yarışlardan umduklarının üzerinde başarı sağladıklarını belirtti. Şeref Ağartan, “Eğirdir Belediye Başkanımızın destekleriyle Marmaris’teki Atatürk Kupasına katıldık. Sporcularımız adına çok güzel bir deneyim oldu. Türkiye genelinden profesyonel yelken kulüplerinin katıldığı yarışlarda optimist dalında 15 ilden 27 kulüp ve 195 optimist katıldı. Laser dalında 12 ilden 35 kulüp 2 ferdi olmak üzere 93 yarışçı katıldı. Yapılan yarışlar neticesinde verilen puanlara göre Laser’de Uğurcan Çakır 19’uncu, Mehmet Utku Dikmen 22’nci, Alpcan Eken 26’ncı oldu. Optimist’te bronz grubunda yarışlara katılan Ali Lök 17’nci, Selin Deren Soysal 31’nci, Semih Eren Civan 42’nci, İbrahim Çakır 45’inci ve Doğukan Kızıl 53’üncü oldular. Yarışçılarımızın Türkiye genelinde aldıkları bu sonuçlar bizi çok mutlu etti. Milli sporcuların da bulunduğu yarışlarda, ilimizi temsil eden sporcularımızın ilk deneyimleri olmasına rağmen başarılı oldular. 2,5 aylık bir çalışmanın sonucuna bu başarıları elde etmeleri çok heyecan vericiydi. Her biri adına güzel bir deneyim oldu. Bütün sporcularımızı kutluyorum. Marmaris’te yapılan müsabakalara katılmamızda büyük destekleri olan Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e Yelken İl Temsilcisi olarak, sporcularımız ve aileleri adına çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan’ın ziyaretinden ve sporcuların başarılı bir şekilde Eğirdir’e dönmelerinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Yelken sporuna verilen desteğin meyvelerini vermeye başladığını belirten Başkan Özmeral, önümüzdeki zamanlarda daha güzel başarıların elde edileceğine inandığını belirterek  İl Temsilcisi Ağartan ve sporcuları kutladı.

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...