Elmaspor Yöneticilerinden Başkan Özmeral’e teşekkür

14 Kasım 2013 15:05

Eğridir Elmaspor Başkan Yardımcısı Emekli Albay Mehmet Kaş, Yönetici Ahmet Özkeskin birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Eğridir Elmaspor Başkan Yardımcısı Emekli Albay Mehmet Kaş ve Eğirdir Elmaspor Yöneticisi Ahmet Özkeskin, kulüp binası açılışına katılmasından, Kale önünde Belediye tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı ve Poyraz sahil yürüyüş yoluna yapılan ışıklandırmalar başta olmak üzere Belediye’nin diğer hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler. Yöneticiler, Başkan Özmeral’in imkânları ölçüsünde her zaman Elmaspor’a yardımcı olduğunu ve desteklediğini belirttiler.

 Ziyarette Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Eğirdir Elmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kaş ve yönetici Ahmet Özkeskin, “Başkanımız her zaman yanımızda oluyor ve bizleri destekliyor. Başkanımız her zaman olduğu gibi bugün de bizi kırmadı ve otobüs desteği vereceğini belirtti. Başkanımıza samimi desteklerinden ve davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Desteklerini esirgemediğini bir defa daha ifade etmek istiyoruz.” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediye olarak gücümüz nisbetinde spor ve sporcularımıza fazlasıyla her zaman destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Eğirdir Elmaspor Başkanı ve yöneticilerini kutluyorum. Arkasında hiçbir desteği olamadan kulüp kuran ve güzel başarılara imza atan Elmaspor’umuza her zaman yardımcı olacağız. Allah yardımcınız olsun. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber 960 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...