“Kazancın olduğu yerde her şey vardır”

15 Kasım 2013 16:32

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 4.4 km’lik 106 Cadde’nin yapımının tamamlanmasının ardından ekipler çalışmalarını Halife Sultan Mahallesi Meydanlığı ile yan yollarına kaydırdı. Buradaki çalışmalarda da son aşamaya gelen ekipler 3412 Sokak’taki asfalt çalışmalarını da tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, büyük bir özveri ile çalışan personeline teşekkür etti.

Akşam saatlerinde personelini ziyaret eden ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 106 Cadde’nin belirtilen 11 Kasım tarihinde bitirildiğinin kendisine iletilmesiyle birlikte mutluluk yaşadığını dile getirdi. Günaydın, “Başkan Yardımcımız Aydın Bey, ben şehir dışındayken aradı ve caddenin tamamlandığını bildirdi. Bundan büyük bir mutluluk duydum. O gece sevinerek uyudum. Hizmet etmenin sevincini şehir dışındayken de yaşadım. Sizlere teşekkür etmek istedim. Çalışmanın neticesi mutluluktur. Şu çalışkanlığımızı devam ettirelim. Daha güzel günler bizi bekliyor. Bu çalışmanın yüksekliği kazanç demektir” dedi.

Kazanç olan bir yerde mutluluğun olduğunu dile getiren Başkan Günaydın, “Kazancın olduğu yerde her şey vardır. Çalışılmayan bir yerden, çalışmaktan kaçınıldığı bir yerden ne o insana ne de o kuruma bir hayır getirmez. Çalışan yer kazanıyor demektir. Biz çalışıyoruz. Çalışmak mutluluktur” şeklinde konuştu.

Atatürk’ün dahi bir insan olduğunu söyleyen ve ‘hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak’ sözünü hatırlatan Başkan Günaydın, “Çalıştığımız zaman gerisi çözülüyor. Bu kadar çalışan olarak işimizde var. Öyleyse çalışacağız, yolları yapacağız, fabrikalar kuracağız. Ne derlerse desinler. Çünkü bu çalışmanın feyzi ve hayrı bizleri rahatlatacak ve mutlu edecek. Sizler helal para kazanıyorsunuz. Evinize gittiğinizde içinizde bir ferahlık olduğu kanaatindeyim. İyi çalıştığımız zaman içimde bir ferahlık oluyor. Sizlerin çalışması bana ferahlık veriyor. Sizlerden bu çalışkanlığınızı her zaman bekliyorum. İşlerinizi ciddiye alıyorsunuz, gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. 

Başkan Günaydın ayrıca Halife Sultan Mahallesi Meydanlığında bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Vatandaşlardan yapılan hizmetlerden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.

 

 

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...