“Halk Belediye Başkanını yanında görmek istiyor!”

15 Kasım 2013 16:46

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay, seçim ziyaretlerinde halktan ilginç bir talep geldiğini belirtti. Gençay, özellikle bayanların, isteklerine karşılık verebilecek bir Belediye Başkanı ve yönetimi istediklerini ifade etti.

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay dün düzenlediği basın toplantısında tespit ettikleri ilginç gelişmeleri kamuoyuna açıkladı. Türkiye’de ve Isparta’da ilk Belediye Başkan adayını açıklayan parti olduklarını belirten Gençay, “Adayımız açıklandıktan sonra biz çalışmalarımıza başladık. Mahallelerde, ev sohbetlerinde adayımızın tanıtımını yapıyoruz. Planlı ve programlı çalışıyoruz. 2014 yerel seçimlere şuanda en hazır partiyiz” dedi.

HALK, BAŞKANI YANINDA GÖRMEK İSTİYOR

Öte yandan karşılaştıkları sorunlara da değinen Gençay, “Halk Belediye Başkanını yakınında görmek istiyor. Hizmetten ziyade Belediye Başkanını görmek istiyorlar. Belediye Başkanına ulaşamadıklarını söylüyorlar. Onun dışında bazı talepleri de var. Biz bunları tespit ediyoruz. Bu doneleri Belediye Başkan Adayımıza anlatıyoruz. Kendisi de bu sorunlara göre çalışmalarını şekillendiriyor.

İŞSİZLİKTEN ŞİKÂYET EDİYORLAR

Diğer taraftan işsizlikle alakalı çok sorun tespit ettik. Halkımız ‘Adam kayırmacılığı’ yapıldığından şikâyetçi. Her şeyle bayanlarımız ilgilendiği için kendilerinin isteklerine karşılık verebilecek bir belediye başkanı ve belediye yönetimi istiyorlar. Özellikle halk günleri istiyorlar” dedi.

16 KASIM SAAT 13.00’DA AŞURE GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bu arada Hicri takvime göre 1435 yılına girildiğini hatırlatan Gençay, “Birçok hadisenin nüzul olduğu Aşure Gününün de içinde bulunduğu haram aylardan olan Muharrem ayındayız. 1435 Hicri yeni yılımızın ailemize, şehrimize, devletimize, milletimize, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Hak’tan temenni eder, 16 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 13.00’da Halı Sarayı Düğün Salonu’nda düzenleyeceğimiz aşure günü programımıza tüm bayanları bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

Bu haber 1324 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...