Hedef; Müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmak

14 Eylül 2012 18:27

Posta Başmüdürlüğünün 245 personeli psikolojik eğitimden geçiriliyor. Başmüdür Ömer Gül; “Hedefimiz personelimize psikolojik destek sağlayarak, onların müşterilerle diyaloğunu artırıp müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmaktır” dedi.

Söz konusu seminerin  geçtiğimiz Çarşamba günü başladığını ve üç gün süren seminerlere müdürlüğe bağlı tüm personelin katıldığını ifade eden Posta Başmüdürü Ömer Gül, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Genel Müdürlüğümüz ülke genelindeki tüm müdürlüklerimizi kapsayacak şekilde ‘Psikolojik destek ve kurumsa aidiyet’ seminerleri organize etti.

Bu doğrultuda seminerlerin Isparta bölümü ilimizde başlamıştır. Genel Müdürlüğümüz  tarafından görevlendirilen Psikolog Gülay Ayşe Yetmez tarafından verilen seminerler 3 gün sürdü. Seminerlere toplam 245 personelimiz katıldı. İl genelindeki tüm personellerimizi 3 ayrı kısma böldük ve her gün yaklaşık 80 personelimize bu seminerler verildi.

İstanbul Caddesi üzerindeki Merkez Posta Başmüdürlüğümüz hizmet binasının son katında gerçekleştirdiğimiz bu seminerlere nöbetleşe olacak şekilde ilçelerdeki tüm personelimizi de çağırdık. O ilçedeki hizmetler aksamayacak şekilde personellerimiz sırayla Isparta’ya gelerek bu seminerlere katıldılar.

Bu seminerde hedefimiz; personelimize psikolojik destek vermek ve onların kuruma olan bağlılıklarını artırmaktır. En önemlisi de, personelimizin vatandaşlarımız ile yani bir anlamda müşterilerimiz ile iletişimi maksimum seviyeye çıkarmaktır. Diğer bir deyişle güler yüz ve müşteri memnuniyetidir.

Seminerleri veren ve buraya Mardin ilindeki seminerden gelen Psikoloğumuz Gülay Ayşe Yetme hanım bugün itibariyle Isparta’daki seminerini de tamamlayarak Burdur iline, oradan da Antalya iline geçecektir” dedi.

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...