“Her zaman yanınızdayım”

18 Kasım 2013 17:17

Zihinsel engelli bireylerin topluma kazandırılması amacıyla kurulan Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği’nce Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ‘Hep birlikte elele’ adı altındaki çay partisine katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Sizlerden gelecek her türlü isteğe açığız ve gönülden cevap vermeye hazırım. Her zaman yanınızdayım” mesajını iletti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği’nin düzenlediği çay partisine katıldı. Salona girmesiyle birlikte zihinsel engelli çocukların ve ailelerden yoğun ilgi gören Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çocuklarla bir süre sohbet etti ve ailelerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Burada katılımcılara kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Günaydın, bu derneğin çalışmalarını çok anlamlı bulduğunu, bayan katılımcıların yoğunluğundan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bayanların birer anne olduklarını, şefkat ve merhamet duygusu taşıdıklarına değinen Günaydın, “Anneler bu sevgiyi yaşamak ve yaşatmak için bugün buraya gelmişler. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Derneğin her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, her türlü isteğe açık olduklarını ve gönülden cevap vermeye çalışacaklarını söyledi. Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği’nin kendilerinden yer talebinde bulunduklarını ve derneğe Sidre Mahallesi’nde bulunan sosyal tesisleri tahsis ettiklerini duyuran Günaydın, başka istek gelmesi halinde bunları da değerlendireceklerini anlattı.

Dernek yöneticileri başta olmak üzere derneğe gönül veren tüm herkesi tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Güzel çocuklarımıza ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyor, güzel günler yaşamalarını temenni ediyorum. Velilerine de sağlık, huzur ve mutlu bir hayat sürmelerini diliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 611 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...