Başkan Günaydın Aşure Günlerine katıldı

18 Kasım 2013 17:20

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Muharrem Ayı dolayısıyla şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen Aşure Günleri’ne katıldı. Başkan Günaydın, Yeni Çarşamba Pazarı, Yakaören Köyü, Gönen İlçesi’nde gerçekleştirilen Aşure Günlerinde, birlik ve beraberlik mesajları verirken, gittiği her noktada yoğun ilgi ile karşılaştı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Aşure Günleri çerçevesinde cumartesi günü Yeni Köy Garajı ve Çarşamba Pazarı Koruma ve Yaşatma Derneği’nce düzenelen Aşure Günü’ne katıldı. Duaların ardından kazanın kapağını açtı ve ilk aşure ikramını vatandaşlara kendi elleri ile yaptı. Hayır, bereket, bolluk dileklerinde bulunan Başkan Günaydın, ardından Yakaören Köyü’ne geçti.

Yakaören Köyü’nde gerçekleştirilen Aşure Günü’ne katılan ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Günaydın’a vatandaşlar, “Bize sizin gibi başkan lazım. İyi niyetli, dürüst bir başkan olarak her zaman gönlümüzdesiniz” şeklinde konuşmalarda bulundular.

Burada kendisine ikram edilen yemeği yiyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yakaören Köyü’de bulunan Şeyh İsmail Baba Türbesi’ne de geçerek dua okudu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yakaören Köyü’nün ardından Gönen İlçesi’ne geçerek burada Balım Sultan Cemevi’nde düzenlenen Aşure Günü’ne katıldı. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve Cemevi’ni ziyaret eden Başkan Günaydın, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Aşure Günleri’nin yanı sıra yine Beyaz Peynircim adlı bir işyerinin de açılışını yaptı. Başkan Günaydın, açılış kurdelasını ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte keserken, işyeri sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulunurken, Isparta’nın ihtiyacına fayda sağlayacak bir işyerinin açılmasından dolayı da teşekkür ederken, vatandaşlara da hayırlı alışveriş dileklerini iletti.

 

Bu haber 1110 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...