CHP adaylarını tanıtıyor

18 Kasım 2013 17:24

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 24 Kasım’da aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu. Toplantıya Genel merkez nezdinde çok sayıda ünlü isim katılacak.

AK Parti’nin ardından CHP de aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 24 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezi büyük salonda tüm adaylarını kamuoyuna tanıtacaklarını açıkladı. Programa çok sayıda üst düzey yöneticinin katılacağını açıklayan Şenol, ‘’CHP gümbür gümbür geliyor‘’ dedi.

KİMLER KATILACAK?

Şenol, programa katılacak kişilerin isimlerini sıraladı. İşte Isparta’ya gelmesi beklenen CHP’liler; ‘’ Adnan Keskin, Aydın Belediye Başkanı, Eskişehir Belediye Başkanı, Antalya Belediye Başkanı, Umut Oran, Bihlun Tamaylıgil, Gökhan Günaydın, Mehmet Haberal, Kamer Genç, Emine Ülker Tarhan, Çevre illerin İl Başkanları, Mustafa Moroğlu, Emel Yıldırım, Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç.’’

KILIÇDAROĞLU SON 3 AY İÇİNDE GELECEK

Öte yandan programa Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmayacağını Kılıçdaroğlu’nun son 3 ay içinde Isparta’ya geleceğini belirten Şenol, ‘’Ankara’dan haber geldiği takdirde kendine teşekkür ziyareti gerçekleştireceğiz. Ayrıca STK Başkanlarımızı, Oda başkanlarımızı davet edeceğiz. Isparta’nın akil konumdaki büyüklerimizi çağıracak. Görkemli bir toplantı olacak. Deyim yerindeyse CHP genel anlamda Isparta’ya çıkarma yapacak. AKP’nin toplantısını gördük çok sönüktü. Bizim ki süper bir toplantı olacak. Bu program CHP’nin Isparta’ya verdiği önemi gösterecek. İlçelerin çoğunda gerçekten çok iddialıyız. CHP hiç bu kadar iddialı olmamıştı. Isparta’da görülmemiş bir hareket olacak. CHP Isparta’da gümbür gümbür geliyor’’ diye konuştu.

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...