Altınkum Mahallesi sakinlerinden Başkan Özmeral’e Teşekkür Ziyareti

19 Kasım 2013 15:55

Eğirdir’de Belediye tarafından yapılan hizmetler takdir toplamaya devam ediyor.

Son olarak Eğirdir Altınkum Mahallesi Cumhuriyet Apartmanı sakinlerinden Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürü Şakir Çınar, Muhasebeci Ahmet Demirağ, Mustafa Yılmaz ve Altınkum Mahallesi sakinlerinden AK Parti Eğirdir İlçe Başkan Yardımcısı ve Felekabat Restaurant işletmecisi Cemal Arseven birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Altınkum Mahallesi’ne yeni yapılacak olan çocuk oyun parkı ile otopark yeri için şimdiden Başkan Özmeral’e teşekkürlerini belirten apartman sakinleri, önceden yanlış yapılmış işlerin, şimdi olması gerektiği gibi, yani doğru olanın yapıldığını belirttiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “İlçemizde Belediye olarak bugüne kadar yapılamamış işleri yapmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olup, istişare etmek kadar güzel bir durum yok. Birlikten kuvvet doğar. Bugün siz Belediye’ye gelip teşekkür edebiliyorsanız, ayrıca yaşanan diğer sıkıntıları dile getirip hep birlikte çözüm bulabiliyorsak, öncelikle ihtiyacımız olan işte budur. Belediyemizin kaynaklarını halkımız için harcamaya ve eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...