Ülkü Ocakları’ndan Üniversite öğrencilerine seminer

19 Kasım 2013 15:58

Isparta Ülkü Ocakları Süleyman Demirel Üniversitesindeki ülkücülere seminer programı hazırladı. Seminer Isparta Ülkü Ocakları Toplantı salonunda gerçekleşti. Üniversite sorumlusu Yavuz Varlı’nın kısa konuşmasından sonra Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum, Ülkü Ocaklarının önemi, üniversite teşkilatlarının vizyon ve misyonları hakkında seminer verdi.

Çapraz konuşmasında; Akp iktidarı boyunca ihanetin artık akıl almaz ve sabır taşırıcı noktaya ulaştığını, Üniversitelerde bölücülerin devletin ve üniversite yönetimlerinin elleriyle Ülkenin bölünmesinin önündeki tek engel Ülkücülere saldırtıldığının, Türkiye Cumhuriyeti devletinin asli kurucusu Türk Milliyetçilerinin dışlandığını, Türkiye Cumhuriyeti Devletini Yöneten şuanki iktidarın Türk’e düşman olduğunu ve bunu da andımız kaldırılması ve birçok bunun gibi yaptırımlarda görmenin mümkün olduğunu söyledi.

 Akp iktidarının İslamiyeti kendi siyasi çıkarlarına kılıf uydurmak için kullanmaya kalktığı gibi Toplumda  sanki İslamiyeti kurtarıyorlarmış havası oluşturmaya çalıştıklarını söylerken Türk Milliyetçileri İslamiyeti kurtarmaya değil, islamiyetle kurtulmaya çalışırlar dedi Akp iktidarının ülkeyi getirdiği nokta ise Camileri Milletin, Kiliseleri devletin yaptırdığı noktadır. Dedi.

Üniversitede dava arkadaşlarına öğütlerde bulunan ve gençlere güven veren Çapraz; Hiç kimse ama hiç kimse benim ülküdaşımdan daha değerli değildir. Benim ülküdaşımın saçının teli bile alayından daha değerlidir dedi.

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz gençlere 20 Aralık da Yıldırım Yıldızdoğan ve Atilla Yılmaz konserlerinin müjdesini de verdi.

 

 

 

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...