MHP’den temayül atağı

19 Kasım 2013 16:11

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bazı ilçelerde aday adayı yoğunluğundan dolayı temayül yoklaması yapacaklarını bildirdi. Özellikle Şarkîkaraağaç İlçesi’nde 6 aday adayı bulunuyor. İlçeler adayını kendisini belirleyecek.

MHP İl Başkanlığı çok önemli bir karar aldı. Birçok ilçede adaylar belirlenirken bazı ilçelerde aday adayı bolluğu nedeniyle belirlenemedi. Partilerine gösterilen ilgiden ötürü çok mutlu olduklarını belirten İl Başkanı İsa Yalçın, kimseyi kırmamak için temayül yoklamasına gideceklerini açıkladı.

İLÇELERE ÇIKARMA YAPILIYOR

Öte yandan son günlerde İl teşkilatından yetkililer ilçelere giderek aday adaylarıyla tek tek görüşüyor. Bu görüşmelerde adayların tek bir çatı altında toplanması ve küskünlüğün olmaması için çaba sarf edildiği öğrenildi. İl Başkanı Yalçın, konuyu tüm hassasiyetiyle götürdüklerini ve ilçelerin adayını kendi belirlemelerini isteyeceklerini belirtti.

EN ÇOK ŞARKÎKARAAĞAÇ’A YARAYACAK

Aday adayı bolluğunun yaşandığı ilçelerden biri de Şarkîkaraağaç. Şu ana kadar partiye 6 aday adayının başvurduğu biliniyor. Özellikle kimin gösterileceği belli olmayan ilçede adayı üyeler belirleyecek. Sürecin ise kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...