“ISBAŞ’ta Özel sektörün üzerinde bir verimle çalışıyoruz”

21 Kasım 2013 15:58

Isparta Belediyesi’nin şirketlerinden BELMAŞ bünyesinde kurulan ve Ortadoğu’nun en büyük bimsblok üretim kapasitesine sahip fabrikada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kaliteli ve hızlı üretime ulaşıldığını söyledi.

Günlük 100 bin adet üretim kapasitesine sahip BELMAŞ Bimsblok Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ürün artışına geçtiklerini, malzemenin kaliteli olmasından dolayı herhangi bir pazarlama ağının olmamasına karşın bimsblokların rahatça satışının gerçekleştirildiğini belirtti.

‘Günde 50 TIR mal üretip satıyoruz’ diyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kalitemiz yükseliyor, satışlarımız artıyor. Kısa zamanda günlük 90 bin adet üretime geçeceğiz. Şu anda 75 bin adet mal satıyoruz. Özel sektörün üzerinde bir verimle çalışıyoruz ve 75 bin adet üretim gerçekleştiriyoruz. Fabrikamız 2 vardiya üzerinden günde 16 saat çalışıyor ve 75 bin adet üretim yapıyor. Vardiyamız sabit kalmak koşuluyla çalışma saatimizi 20’ye çıkaracağız ve böylece de 90 bin adet mal üretimi gerçekleştireceğiz. Günün geri kalan 4 saatlik dilimi de ise fabrikamızın bakımına ayıracağız” dedi.

Üretimin aynı personel sayısı ile 90 bine çıkmasıyla daha fazla kazanç elde edeceklerini söyleyen Başkan Günaydın, “Isparta’da bims üzerinde yeni bir ekol doğmuştur. Bu aşamadan sonra ISBAŞ’ı kapatıyoruz. Yapılan çalışmalar ve üretilen ürünler Isparta’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun dedi.

 

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...