“Turizmde İnsan Kaynakları” Konferansı Yoğun İlgi Gördü

22 Kasım 2013 15:40

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından “Turizmde İnsan Kaynakları” konulu bir konferans düzenlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Isparta MYO Müdürü Doç. Dr. Yüksel Metin, üniversiteleri sadece teorik bilgilerin aktarıldığı bir ortam olarak görmemek gerektiğini, teorik bilgilerin yanına uygulamanın da eklenmesi gerektiğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından Maxx Royal Grubu İnsan Kaynakları Eğitim Direktörü Engin Sezgin ve Maxx Royal Kemer Oteli Genel Müdür Yardımcısı Emre Ülgüner tarafından verilen konferansa geçildi. Konferansta, turizmin direkt insanla bağlantılı bir sektör olduğunun altını çizildi ve turizm sektörü hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin iş hayatında karşılaşabilecekleri zorluklardan da bahsedilen konferansta, turizm sektörünün hak ettiği yere gelebilmesi için alanda eğitim görmüş genç bireylere ihtiyaç duyulduğu dile getirildi.

Maxx Royal Kemer Oteli İnsan Kaynakları Müdürü Burcu Mete ise personel memnuniyetinin önemine değinen bir konuşma yaptı. “Personel insan kaynaklarının iç müşterisidir” diyen Mete, müşteri memnuniyeti için öncelikle personelin mutlu edilmesi gerektiğini söyledi.

Konferansın sonunda öğrencilerin soruları yanıtlandı.

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...