Türk Eğitim-Sen’den Başkan Günaydın’a ziyaret

25 Kasım 2013 14:58

Türk Eğitim-Sen'in geçen hafta sonunda yapılan 5. Olağan Genel Kurul’unda güven tazeleyen Başkan Ali Balaban ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulunurken, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına da bir plaket takdiminde bulundular.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın sendikalarına ve eğitim camiasına büyük ilgi gösterdiğini ve bu ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban, birlikte bazı projeleri hayata geçirebileceklerini söyledi. Oğuzata gibi bir kurumun varlığından ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kurs verilmesinden dolayı da memnuniyetini ileten Balaban, “İlkemiz önce ülkemiz prensibinde olan bir sendikayız” dedi.

Ülkenin her türlü sorununun çözümünde Türk Eğitim-Sen’in olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Bazı konularda insanlarımızın üzerinde sanki ölü toprağı var.  Ancak sizler gerekli açıklamalarınızı yapıyorsunuz. Açıklamalarınızda da gerçeği çekinmeden söylüyorsunuz. Sendikanıza karşı sevgimiz ve saygımız var. Bizde üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” şeklinde konuştu.

Bu haber 574 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...