DYP Eski İlçe Başkanı Eşref Armağan’dan Başkan Özmeral’e destek

25 Kasım 2013 15:01

Doğru Yol Partisi’nin eski ilçe Başkanı Eşref Armağan, çalışmalarından ve hizmetlerinden takdirle bahsettiği Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek desteklerini belirtti.

Geçmişte DYP İlçe eski Başkanı, Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği eski Başkanı, Eğirdir Gölü Koruma Derneği kurucu üyesi olan Eğirdir’in tanınmış esnaflarından beyaz eşya ticareti yapan Eşref Armağan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in çalışmalarını takdirle karşıladığını ve yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

DYP eski ilçe Başkanı Eşref Armağan, “Başkanım, sonuna kadar destekçinizim. İnşaallah aday olur seçilirsiniz ve ilçemize yaptığınız başarılı çalışmaların devamı gelir. Bu memleket böyle hizmet görmedi. Siyaset gözetmeden hizmet veriyorsunuz. Her şeyden önce yollarımız tozdan çamurdan kurtuldu. İçtiğimiz su hem ucuz hem de temiz. Plaj tarafına yapılan Çok Maksatlı Toplantı ve Düğün Salonu çok güzel olacak. Büyük bir eksikliği giderecek. Kale önüne yaptığınız Atatürk Anıtı çok güzel bir hizmet. Eğirdir için canla başla çalışıyorsunuz. Yapılan her işin başında sizi görmek bizleri mutlu ediyor. Aday adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah aday gösterilirsiniz ve seçimden galip ayrılırsınız. Sonuna kadar destekçinizim. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, geçmişte DYP’den ilçe başkanlığı yapan Eşref Armağan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtti. Başkan Özmeral, “biz kimsenin adamı olmadık, sadece saygıdeğer halkımız için çalışıyoruz, halkımızın adamı olduk. Halkımızın isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Yıllardır unutulmuş, ya da bilerek yapılmamış bir çok sıkıntıyı giderdik. Allah’a şükür belirli bir noktadan aldığımız Eğirdir’imizi, samimi çalışarak çok daha ileriye götürdük. Şahsımı ziyaret ederek desteklemeniz ve yapılan hizmetlerimizi beğenmeniz beni çok mutlu etti. Size çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...