Milletvekili Bilgiç’e teşekkür etti

25 Kasım 2013 15:16

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın 1\100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’nın iptal edilmesinde büyük rol oynayan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür etti. Günaydın, ‘’İtiraz ettiği iyi olmuş. Zaten iptal edileceğini biliyorduk’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın yeni Çevre Düzeni Planı’nın iptal edilmesine çok sevindiklerini dile getirdi. Planın iptal edilmesine katkı sağlayan AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür eden Günaydın, ‘’Isparta Belediye Meclisi ve tüm kurumlarımız bu konuda hazırlıktaydı. Meclisimizde bu çalışmalar çok güzel sürdü. İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden meclisimize davette bulunduk. Onlara şunları dikte edin dedik. En sonunda büyük bir Gül Organizenin yapılması gerektiğini belirttim. Isparta’nın hayatı tek bununla bile kurtulabilir. Bazı laboratuvarlar kurulabilir ve Isparta’nın bir hamlede bile zengin olabileceğini ifade ettim. 1/100.000’lik haritada 300-500 dönüm bunun bile yer alması lazım. Önerilerimiz notlara girdi.

İTİRAZ ETTİĞİ İYİ OLMUŞ

Milletvekiline teşekkür ederim, itiraz ettiği iyi olmuş. Zaten iptal edileceğini biliyorduk. O planın çağrısını yapan şehirci mimarda Ankara’da bir bayanmış. Ben ekiplerimi kendisine göndermiştim. O bayana da teşekkür ederiz. Bir şeyler yapmış, önümüze koydu. Biz de onlardan eksiklikleri ortaya çıkardı. Güzel önerileri de vardı. Şehircilik onun projeleriyle daha iyi ortaya çıktı. Gelecekte yine o plan gelecek bize. Belki yine eksiklikler çıkacak’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...