’’Çünür imara açılmamalıydı!’’

25 Kasım 2013 15:18

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür’ün imara açılmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Günaydın, ‘’Çünür imara açılmamalıydı. Maalesef hayatımda üzüldüğüm noktalardan biri de Çünür arazisinin inşaat sahasına açılmasıdır’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda önemli bir itirafta bulundu. 1972’de imarı yapılan ve 2007’de de 18 uygulamasıyla imara açılan Çünür arazisinin önemli bir tarım arazisi olduğunu ifade eden Günaydın, ‘’Tarım alanlara saldırılmasını istemiyorum. Örneğin Çünür arazisi. 1972’de imarı yapılmış. 2007’de de 18 uygulaması yapılmış. Artık orayı yapmak zorundasın, yapmazsan hukuk karşısında sorumlusun. O da bizim başımıza yıkılmış.

ÇÜNÜR BENİM ÜZERİME YIKILDI

Aslında orası güzel bir tarım arazisi. Orası imara açılmamalıydı. Çünür arazisi Türkiye’nin en iyi ponza arazisi. Orada su vermeden bile yetişen bitkiler var. Maalesef hayatımda üzüldüğüm noktalardan biri de Çünür arazisinin inşaat sahasına açılmasıdır. Ben açmak zorunda kaldığıma üzüldüm. Madem 2007’de 18’ini yaptıysan açacaksın arkadaş. Açsaydın da ben de ben yapmadım diye vicdanım biraz rahat olsaydı. Ama bir hastalık başladıysa tedavi etmek zorundasın. O tedavi de benim üzerine yıkıldı. Bende vazifemi yaptım’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 825 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...