‘’Bu memlekette terazi şaşmış!’’

25 Kasım 2013 15:24

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonu gazetecilerle bir araya gelerek istişare toplantısında bulundu. Gazetecileri meslektaşı olarak gördüğünü belirten Günaydın, önemli mesajlar verdi. Günaydın, bindikleri aracı duvara toslatmamak için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın geçmiş 5 yılın kısa bir özetini yapan Günaydın, gelecek planlarını da açıkladı.

KENDİMLE YARIŞA GİRMEK İSTİYORUM

Yeni dönemde Isparta Belediyesinde daha ihtişamlı, daha sert, daha arzulu ve daha heyecanlı işler yapmak istediklerini dile getiren Günaydın, şunları söyledi: ‘’Isparta Belediyesi bir önceki dönemle kendi kendine yarışa girmek istiyor. Kendi kendimle yarışa girmek ve bu yaptığımın tekrar katlanmasını istiyorum. 5 yıldır çalışıyoruz. Bazı haksızlıklarla karşı karşıya geldik. Hatta içine eşimizi ve çocuğumuzu da karıştırmaya kalktılar. Bir Anadolu insanının, bir Türk toplumunun bir Türk’ün, bir mert insanın yapamayacağı olaylarla karşı karşıya kaldık. Yaklaşık 2 yıl önce de tüm belediye çalışanlarına, şahsıma ve il başkanıma bir operasyon düzenlendi. Bu ayın 28’inde mahkeme var. Ben de bu suçu arıyorum. Suç nerede arkadaşlar?

FABRİKALARI BEDAVA VERENLER RAHATÇA DOLAŞIYOR BİZ İSE YARGILANIYORUZ!

Operasyondan sonra çok iyi bir şekilde anladım ki, bazı teraziler memlekette şaşmış. Zaman geldi mi onu da söylemesini biliriz! Operasyon sonucunda Isparta Belediyesi’nde 172 sayfayla 172 yılla yargılanıyoruz. Bir fabrikayı bedava verip ne işler yapıldı bu belediyede. O insanlar rahatlıkla dolaşıyor. Isparta Belediye Başkanı da çocuklarıyla birlikte yargılanıyor. Ben bu olaya zavallı bir olay diliyorum. Biz binmiş olduğumuz aracı bir duvara toslatmamaya çalıştık.

EVE ÇOCUK GİBİ SEVİNEREK GİDİYORUM

Öte yandan Isparta büyük bir borca girmişti. Bunun altından kalktık sayılır. Bunun üzerine ciddi yatırımlar yapıldı. Yollara asfaltlama yapıyoruz. Gece gündüz çalışmaları kontrol ediyorum. Başarılı olduğumuz gece çocuk gibi sevinerek gidiyorum. Bak şurada şu kadar para kazandık diye sevine sevine gidiyorum.

BUGÜNE KADAR KİMSEYE ‘BANA OY VERİN’ DEMEDİM

Seçimlerde bugüne kadar bana oy verin kelimesini kullanmadım. Kullandıysam da espri anlamında söylemişimdir. Önümüzdeki 5 yıl çok değişik ve büyük projeler yapmak istiyorum. Mademki herkesi benden iyi tanıyorsunuz, kimin namuslu, kimin namussuz olduğunu da biliyorsunuz! Yeni seçimlerde de basın olarak hepinizden destek istiyorum. Daha önceki seçimlerde belki böyle bir şey söylemedim ama şimdi desteğinizi istiyorum. Beni sevmeseniz bile Allah için yardımınızı talep ediyorum. Hepimiz bu memlekete yepyeni bir heyecanla, yepyeni bir yenilenmeyle hizmet edelim. Şuanda sırası gelen daha büyük projeler var. O projelerin Isparta’ya yapılmasını istiyorum. Önümüzdeki 5 yıl için Isparta halkının gönlünü alabildiysek o neticelenir zaten. Ben herkesten önce gönül almayı ve gönülle birlikte beni sevmelerini istiyorum. Ayrıca bana gönülle birlikte itibar etmelerini istiyorum.

KENDİMLE YARIŞMAK İSTİYORUM

Yeni dönemde Isparta Belediyesi, daha ihtişamlı, daha sert, daha arzulu ve daha heyecanlı işler yapmak istiyoruz. Isparta Belediyesi bir önceki dönemle kendi kendine yarışa girmek istiyor. Kendi kendimle yarışa girmek ve bu yaptığımın tekrar katlanmasını istiyorum. Daha heyecanlıyım. Daha güçlü yatırımlara girmek istiyorum. Geçen seçimde aldığım 41 bin oyu aşarsam beni daha büyük heyecana sürükleyeceğine inanıyorum. Isparta’yı dünya kariyerinde de nam yapan bir şehir yapmak istiyorum. Bir şehirci mimar olarak bunu yapmak istiyorum. Bunun ağızdan çıkması çok kolay ama yapılmasının ne kadar zor olduğunu bilerek söylüyorum.

SİYASETÇİ DEĞİL POLİTİKACIYIM

Ben şuanda bir belediye başkanıyım. Siyasetçiyim. Gerçi ben siyasetçi olamam da. Siyasette dolaşıyoruz diyelim. Siyasetçi değilim diyorsam da ben politikacıyım.’’

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...